Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Βουλγαράκης και Χρυσοχοΐδης... Τα ...φτωχαδάκια μίλησαν

Προσέξατε ποιους είχε καλεσμένους στην εκπομπή του με θέμα την ακρίβεια ο Νίκος Ευαγγελάτος στον Ant1; Τον Γιώργο Βουλγαράκη από τη ΝΔ και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από τη ΝΔ. Ειδικά αυτοί οι δύο ήταν ίσως οι πιο κατάλληλοι να μιλήσουν για την ακρίβεια. Συγκαταλέγονται στους πιο ...φτωχούς βουλευτές και ζουν την ακρίβεια στο πετσί τους!

* Τα κριτήρια που καλούν τα κανάλια τους πολιτικούς των παραθύρων, δεν είναι γνωστά σε όλους. Και φυσικά, οι δημοσιοκάφροι και τ’ αφεντικά τους δεν μπαίνουν ποτέ στον κόπο να «θίξουν» το θέμα…
Όταν ο πολίτης βλέπει σε παράθυρο κάποιον πολιτικό, νομίζει ότι είναι απεσταλμένος του αρχηγού και του κόμματος.
Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ;
Ο καναλάρχης, ή ο μεγάλο-δημοσιοκάφρος, ή οι σπόνσορες της εκπομπής ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ!
Τι είπατε;

Έλεος ρε παιδιά. Φτάνει πια η κοροϊδία... (μέσω σίβυλλα)

Σχόλιο :

Παρακολούθησα ένα μέρος της εκπομπής και έπεσα πάνω στη τιμή ενός γιαουρτιού.

Η συναίνεση των πρώην διακομματικών υπουργών, για το γιαουρτάκι του φτωχού. Βλέπεις ενδιαφέρονται τα φτωχόπαιδα, που γέμισαν γιαουρτοειδή εφόδια οι διαμαρτυρόμενοι ιθαγενείς του Ελλαδιστάν. . . ανέβηκε η τιμή σε αυτή την "ελεύθερη αγορά" (ασύδοτη), η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη . . . 300 γιαούρτια, αν ΔΕΝ βρουν το στόχο τους . . . και ξαναπροσπαθήσεις, απαιτείται ένας ολόκληρος μισθός ενός εργαζόμενου G700.

Τα αντίστοιχα εφόδια, των πρώην υπουργείων τους, είναι πάρα πολύ δαπανηρά, (για κάθε χρήση φίμωσης της λαϊκής οργής), αρκετά τοξικά και άκρως επικίνδυνα για την υγεία (καρκινογόνα) όπως μπορούν επίσης να καταστούν και εγκληματικά (από κακή χρήση ή αμέλεια) για τη σωματική ακεραιότητα.

Ενδιαφέρουσα λοιπόν η απορία τους, γιατί στην Ελλάδα ανέβηκε η τιμή του γιαουρτιού.

Αυτά είπαν !!! τι ΔΕΝ είπαν ? . . . όμως έχει τη σημασία τους . . . και το ενδιαφέρον . . .

Πόσα γιαούρτια αγοράζει το χρόνο ο καθένας από αυτούς έχει σημασία και πόσα αγόραζε πριν πάει στη βουλή να υπερασπιστεί τα δικά μας συμφέροντα.

Και να που την έχουμε στημένη στα φτωχόπαιδα, >>>εδώ. <<<

Η Δεξιά αφού και δημοσκοπικά κατέρρευσε, το : pilot test για το ΠΑΣΟΚ.

Και για τον σκιώδη της ανάπτυξης, ένα επιπλέον ερώτημα >>>εδώ <<<

>>>Αυτό<<<, για τον ΓΑΠ και για το "όλον ΠΑΣΟΚ " εδώ"

Τελειώνοντας . . . σημειώνω, ότι ΔΕΝ θα δείξω καμιά ανοχή στην ενοχή όλων μας . . .

Ν.Ζ.

=============================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.