Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Παραπλανητικά spam που εκθέτουν το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών

Παραπλανητικά spam που εκθέτουν το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και ειδικότερα τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Βέβαια μετά από τόσα που έχουμε ακούσει και έχουν γραφτεί ένα παραπάνω ΔΕΝ θα μας εντυπωσίαζε.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τον αποστολέα σε οδηγεί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι οι επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν παραπλανητικά e-mail που οδηγούσαν τα υποψήφια θύματά τους σε άλλη διεύθυνση, με σκοπό της απόσπασης προσωπικών στοιχείων με απώτερο σκοπό την εκμαίευση κάποιου pin για προσπόριση χρημάτων.

Το να χρησιμοποιούν όμως τη ίδια διεύθυνση, που οδηγεί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, είναι ένα εύλογο ερώτημα το οποίο Δεν μας ακούγεται και τόσο λογικό. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το 210-4802552 μας διαβεβαίωσαν ότι γνώριζαν το πρόβλημα και το ψάχνουν να δουν τι συμβαίνει.

Το ερώτημα είναι αν κάποιος απαντούσε στο συγκεκριμένο e-mail θεωρώντας ότι επικοινωνεί με το Τaxisnet τι θα γινόταν;

Νάσος.

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.