Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Ευχαριστούμε τους φίλους του nonews που μας απάντησαν:

Ευχαριστούμε τους φίλους του nonews που μας απάντησαν:

Για τους φίλους που περιμένουν τις εξηγήσεις της Google...
Απαντάμε ότι και εμείς τις περιμένουμε με ανυπομονησία και περιέργεια. Θεωρούμε δικαιολογημένη την καχυποψία που εκφράζει με το σχόλιό του ο φίλος Blogger από το stoxasmos-politikh.blogspot , και το διαβεβαιώνουμε ότι θα ειναι από τους πρώτους που θα ενημερώσουμε.

Σχόλιο: Ο "Στοχασμός-Πολιτική" είναι ένα ανεξάρτητο και αδέσμευτο blog, όπως έχουμε γράψει κατά καιρούς και υπάρχει ως επώνυμη φωνή στο διαδίκτυο. Προσωπικά ΔΕΝ έχουμε με κανέναν, ούτε ακόμη και επιλογές ή κομματικές εμπάθειες. Το ότι μας ενδιαφέρει η κοινωνία των πολιτών και αγωνιζόμαστε μέσα στις αρχές τις 3ης του Σεπτέμβρη, ούτε αυτό το έχουμε κρύψει ούτε και τη πολεμική που μας γίνεται από διάφορους κύκλους που ανακάλυψαν τελευταία το ΠΑΣΟΚ.

Αυτό αφορά εμάς τίμιε αναγνώστη μας και πρέπει να το γνωρίζεις για την αξιοπιστία μας.

Το παραπάνω post, απάντηση σε προηγούμενό μας σχόλιο, μας ικανοποιεί στο βαθμό που και αυτοί οι ίδιοι ψάχνουν να βρουν τις αιτίες. Εμείς τους υποστηρίξαμε, χωρίς να μας το ζητήσουν, όπως κάνουμε με όλους τους άλλους που θεωρούν ότι το σύστημα τους πολεμάει. Αλλά ψέμματα και να καταπίνουμε την αξιοπιστία μας ΔΕΝ θα το κάνουμε ποτέ, όπως απαντήσαμε και στο φίλτατο Βασίλη Μπόνιο, για τις κρατικές διαφημίσεις.

Το ότι είμαστε ένα μικρό blog ΔΕΝ μας ενοχλεί, τουναντίον μας ατσαλώνει με αγάπη, σεβασμό και αξιοπιστία προς τους φίλους αναγνώστες μας που μας τιμούν με την επίσκεψή τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο το δύσκολο... και της φωνής που επιλέξαμε... ακόμη και αν μας διαβάζει έστω ένας αναγνώστης... για αυτόν τον ένα αξίζει να γράφουμε και να μοιραζόμαστε την ανησυχία μας για αυτό το τόπο...

Νάσος.

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.