Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν εντάσεις στα ελληνικά πανεπιστήμια και που αποσκοπούν;

ΟΠΑ (ΑΣΟΕΕ), 30-10-2009 - Απαράδεκτα επεισόδια από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Το blog μας "Στοχασμός-Πολιτική" επισκέφτηκε χθες το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).
Προσπαθήσαμε να ανιχνεύσουμε την αλήθεια η οποία λογικά θα πρέπει να έχει μία και μόνο αποδεκτή εκδοχή.
Τα γεγονότα όμως αυτά, από τα ΜΜΕ αποδόθηκαν άδικα, σαν μια ενδοπαραταξιακή διαφορά των δύο νεολαιών (ΠΑΣΠ - ΔΑΠ/ΝΔΦΚ), χωρίς να μπουν στο κόπο να εξετάσουν τα βαθύτερα αίτια.

Η ισοπεδωτική αυτή αντίληψη και η ΜΗ τοποθέτηση και των άλλων νεολαιών της αριστεράς, οδηγούν σε μία λογική σκέψη- ερώτημα:

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν εντάσεις στα ελληνικά πανεπιστήμια και που αποσκοπούν;

Επειδή ένα ρεπορτάζ μπορεί να δώσει λάθος συμπεράσματα και να μας στιγματίσει ότι είμαστε μεροληπτικοί θα καταθέσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε:

1. Δύο οπτικοακουστικά video:

Από τα παραπάνω video, βλέπουμε τα διακριτικά σήματα αναγνώρισης σε κάποια άτομα, πιθανόν για να αναγνωρίζονται εύκολα ως ομάδα. Πολλοί μας είπαν ότι κάποια άτομα από αυτούς ΔΕΝ είναι καν φοιτητές στο ΟΠΑ. Αυτή η ερασιτεχνική λήψη (μάλλον από κινητό) είναι από την πρώτη μέρα στο διαδίκτυο και ΔΕΝ έχει ακόμη αμφισβητηθεί.

2. ΑΣΟΕΕ, 30-10-2009 - Απαράδεκτα επεισόδια από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η ανακοίνωση της Συγκλήτου καταδικάζει τα γεγονότα χωρίς να κατονομάζει φοιτητική παράταξη. Το γεγονός όμως ότι αναγνώρισε τη φοιτητική παράταξη (ΠΑΣΠ) ως το θύμα της επίθεσης, είναι μία πλευρά της αλήθειας, η άλλη πλευρά ΔΕΝ μπορεί να είναι άγνωστη, και εμείς από τα video πειστήκαμε, όπως και όποιος καλόπιστα τα δει, αντικειμενικά και με προσοχή, (χωρίς κομματική υστεροβουλία -τα παραπάνω video - ντοκουμέντα).

Ανακοινώσεις - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - απαράδεκτα επεισόδια

Στη συνέχεια ζητήσαμε από τους φοιτητές μία λογική εξήγηση.

Ακολουθεί το video με την εκδοχή του φοιτητή Θανάση Κουφουλη.

Είμαστε στη διάθεση και των άλλων παρατάξεων να φιλοξενήσουμε τις απόψεις του.

Θεωρούμε όμως ότι το θέμα αυτό έχει εξαντληθεί, από τα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, καθώς επίσης και με την αναφορά στα θλιβερά αυτά γεγονότα του Θανάση Κουφουλη πιστοποίησε όλα τα στοιχεία με αντικειμενικότητα. Εμείς παραμένουμε στην έκκληση του νεαρού φοιτητή η οποία πρέπει να προβληματίσει πολλούς μέσα και έξω από τα Πανεπιστήμια.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.