Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Αν μιλάμε για την ίδια σύμπτωση, τότε ...η καθ έξιν σύμπτωση μάλλον είναι ΟΧΙ και πολύ τυχαία...

 Ελπίζω αυτή τη φορά να ΜΗΝ είναι οι ίδιοι γνωστοί τυχεροί που γράφαμε (Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2009)

Γιατί η καθ έξιν σύμπτωση μάλλον είναι ΟΧΙ και πολύ τυχαία... 

(Σχετικές αναρτήσεις και ΕΔΩ)

Γράφει  στο Prss-Gr o Αντώνης - Μάριος  Παπαγιώτης:

Κάποιοι λίγοι τυχεροί bloggers... 

Καθώς, οι καιροί ου μενετοί, το γραφείο του ευρωβουλευτή κ. Λαμπρινίδη κάλεσε bloggers για επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο, προφανώς για ενδυνάμωση του γραφείου τύπου του και εξάπλωση του κοινωνικού δικτύου του. 

Ίσως, ο ευρωβουλευτής διάβασε το περίφημο βιβλίο του Χρηστάκη ("Συνδεδεμένοι") και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει στη πράξη τις συμβουλές του έλληνα καθηγητή στο Harvard, που έχει την φήμη του ανθρώπου που ασκεί επιρροή στον Πρόεδρο Ομπάμα. Κάποιοι, εξάλλου διατηρούν κανονικά payrolls, άλλοι -όπως ο ευρωβουλευτής- διαθέτουν πακέτα διακοπών και καλοπέρασης σε επίλεκτους bloggers. Αλήθεια με ποιά κριτήρια τους επέλεξε; Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι που πήγαν δεν έχουν καν έναν ιστότοπο και όσοι έχουν τους διαβάζουν μόνο οι φίλοι τους. Πάρα ταύτα, όμως, τους δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούν τις Βρυξέλλες και να περάσουν ονειρεμένες βραδιές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο και να δειπνούν σε ακριβά εστιατόρια. Ήταν, δε, διπλά τυχεροί, καθώς λόγω τις ηφαιστειακής σκόνης έμειναν 3 μέρες παραπάνω.. Αυτές είναι τύχες! Αλίμονο σε μας σύντροφοι...
.

Σχόλιο: ... Αν μιλάμε για την ίδια σύμπτωση, τότε ...

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.