Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

1500 σχόλια - στάχτη στα μάτια του κόσμου


Σχετικό: Opengov: Μια διαβούλευση που χρειάζεται… διαβούλευση

και  Ο ενημερωμένος πολίτης είναι ο σωστός πολίτης - Από τη διαφάνεια στη διαύγεια...με πολλά ερωτηματικά που παραμένουν ως αναπάντητα...

Τι και αν τα σχόλια ξεπέρασαν τα 1500 στην δημόσια διαβούλευση σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών , τι και αν τα περισσότερα απ’ αυτά παρουσίαζαν τις καταστρεπτικές συνέπειες που θα επιφέρει το άνοιγμα της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών στην κοινωνία, το Υπουργείο πάραυτα προχωρά ακάθεκτο στο μοίρασμα των αδειών στους ενδιαφερόμενους τζόγο-επιχειρηματίες. 
 
Την Τρίτη 21/09/2010 ο κύριος (ο Θεός να τον κάνει κύριο) Παπακωνσταντίνου διοργανώνει ημερίδα στην οποία θα παρουσιάσει και καλά τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής δημόσιας διαβούλευσης και θα ακούσει τις θέσεις των ενδιαφερόμενων. Είμαι περίεργος να δούμε τελικά ποιά σχόλια θα αναγνωστούν. Έχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να ακούσουμε καμία αρνητική αναφορά και όλη η κοινωνική ευαισθησία του Υπουργείου θα περιοριστεί στο μοίρασμα της πίτας ανάμεσα στους καρχαρίες που ετοιμάζονται να πιούν το αίμα του ελληνικού λαού.
 

Kώστας
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.