Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Η απάτη για την χρεωκοπία της Ελλάδας, το βραβείο Quadriga στο ΓΑΠ του ..ΣΟΚ και οι δωρεάν συμβουλές του Μανώλη Γλέζου

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung φιλοξενεί ολοσέλιδο άρθρο του Γκίκα Χαρδούβελη: "Δεν θα είναι εύκολο να τεθούν υπό έλεγχο τα χαοτικά δημοσιονομικά. Μια άλλη δυσκολία είναι η κυβέρνηση να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων εταίρων και των οικονομικών αγορών. Δεν θα πρέπει όμως να παραβλεφθεί πως η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για βαθιές τομές. Όταν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο το πάγωμα των μισθών και την αύξηση των έμμεσων φόρων, τα δυο τρίτα της ελληνικής κοινωνίας αντέδρασαν θετικά" (εδώ γελάμε ή οργιζόμαστε με τις ανοησίες του καθηγητή;)

Όλα τα κακοπροαίρετα σενάρια έχουν επιβεβαιωθεί και μάλιστα σε σημείο που να φαίνονται αδιανόητα.
1.

2. Το βραβείο Quadriga στο Γιώργο Παπανδρέου

Την είδηση αναφέρει και η εφημερίδα Bild με τίτλο: "Ο Άκερμαν θα τιμήσει τους χρεοκοπημένους Έλληνες"  και αναφέρει τα εξής:

«Το κοινωνικο-πολιτικό βραβείο Quadriga του συλλόγου «Εργαστήρι Γερμανία» θα απονεμηθεί φέτος στο γερμανικό στρατό και στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ο γερμανικός στρατός θα λάβει τη διάκριση για την υπεύθυνη προσφορά του σε εξωτερικές αποστολές και ο Παπανδρέου για την αποτροπή της ελληνικής χρεοκοπίας. Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Γιόζεφ Άκερμαν, πρόεδρος της Deutsche Bank». Σχετικό ΕΔΩ

3. Ένα μήνα μετά τις περσινές ληστρικές (για αθέτηση λόγων και λαϊκής εντολής)  εκλογές ο Μανώλης Γλέζος σημείωνε για την οικονομία

...  Άχρηστους έβγαλε όλους τους Έλληνες ο Γιώργος! (Κι έφερε γέρο ιταλό σύμβουλο στο Μαξίμου... Άγνωστο πόσο θα τον πληρώσουμε...)

Τι άλλο να γράψουμε; εμείς θα επιμείνουμε: ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟΣ: Εμμέσως πλην σαφώς "ΠΙΟΝΙΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ - "ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ" ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! (Πολιτική ενδοτισμού και υποτέλειας προτεκτοράτων)
και όλα αυτά γιατί Είμαστε μικρή χώρα ή έχουμε επιλέξει μικρόψυχους πολιτικούς;

και όλα αυτά για  Διάλυση, ξεπούλημα και δήμευση της χώρας (Τα ρέστα μας για μια θέση στον ΟΗΕ - κρατήστε το αυτό είναι το κλειδί της αναλγησίας)

Νάσος


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.