Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

 Την Τετάρτη πήγα στο ραντεβού για τις υπογραφές.
Δεν μπόρεσα να γράψω κάτι σχετικό γι' αυτήν την κίνηση, παρότι την πίστεψα και την πιστεύω και ενώ έφερε αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά δεν είχα καρδιά να γράψω γι' αυτήν την διαμαρτυρία. Όλα όσα μου έμειναν ήταν άσχημα. Νόμιζα ότι η διάθεσή μου ήταν τέτοια, ότι δεν έχω κέφια και γι' αυτό δεν μου έμεινε τίποτα θετικό από αυτή τη συνάντηση (οι διοργανωτές της κίνησης έγραψαν τα θετικά
isonomia-gia-olous
Έλαβα χθες ένα mail από την φίλη μου Μαρίζα, το οποίο με έκανε να καταλάβω ότι δεν έφταιγε η διάθεσή μου..

Όταν ήμασταν έξω από το προεδρικό μέγαρο και ήρθαν από την ασφάλεια να μας διώξουν, τους είπαμε δεν έχετε κανένα δικαίωμα δεν κάνουμε κάτι παράνομο, είπαν δεν συνηθίζεται να βρίσκεται κόσμος έξω από αυτόν τον χώρο, τους είπαμε κι εμείς συνηθίσαμε σε πράγματα που δεν θέλαμε, είπαν δεν είναι σωστό να μας βλέπει ο κόσμος θα νομίζουν ότι κάτι συμβαίνει, είπαμε μα αλήθεια κάτι συμβαίνει κλπ. Παρότι "τους είχαμε", παρότι δεν είχαν όπλο να μας αντιμετωπίσουν, παρότι το δίκιο ήταν όλο δικό μας, παρότι οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζαμε τα δικαιώματά μας και θέλαμε να τα διεκδικήσουμε.. φύγαμε!!! Οι υπεύθυνοι της κίνησης είπαν ας φύγουμε να μην τους φέρνουμε σε δύσκολη θέση!!!!!

Όταν μετά μάς όρισαν την διαδρομή την οποία πρέπει να ακολουθήσουμε (μας είπαν να φύγουμε από την πίσω μεριά σαν τους κλέφτες, για να μην προκαλέσουμε), ενώ πάλι δεν είχαν κανένα δικαίωμα, ενώ πάλι το δίκιο ήταν όλο με το μέρος μας, ελάχιστοι δεν υπακούσαμε. Οι υπεύθυνοι της κίνησης είπαν στον κόσμο τους να μην τους χαλάσουν το χατίρι και πήγαν από την πίσω μεριά!!!
Θέλω να προσθέσω και κάτι που συνέβη μόνο σε εμένα.
Το κείμενο που έγραψα, το προτρεπτικό για συμμετοχή στην συγκεκριμένη κίνηση, το ανάρτησα και στην σελίδα μου στο facebook. Όπου κάποιος από τους οργανωτές μού έγραψε, ευχαριστούμε πολύ, αυτή είναι δική μας η κίνηση!!!!!! Όταν ήμασταν έξω από την βουλή, μας είπαν από την ασφάλεια ότι μπορούν να περάσουν τρία άτομα. Η υπεύθυνη της διοργάνωσης απευθυνόταν σε συγκεκριμένα άτομα (τα άτομα που είχαν την ιδέα της κίνησης). Δεν ήταν πολλοί οι πρόθυμοι, προθυμοποιήθηκα εγώ, δεν μου έδωσε σημασία, συνέχιζε να ερωτά αν θέλει να έρθει κάποιος από τους οργανωτές. Κανείς δεν ήθελε να πάει (!!). Καθώς δεν έβρισκε κανέναν πρόθυμο της το ξαναείπα και μου απαντάει: το ξέρω ότι μπορείς εσύ, θέλω όμως να πάμε εμείς!!!!!!!
Αν είναι δική τους η κίνηση εμείς γιατί να συμμετάσχουμε; Αν είναι μόνο αυτοί "εμείς", όσοι λοιποί στήριξαν την κίνησή ΤΟΥΣ τι ήμασταν;

Να πω ότι η καρδιά μου χάλασε από την αρχή, από τη στιγμή που κατάλαβα ότι "η κίνηση ήταν δική τους". Δεν ήθελα να προσπαθήσω γι' αυτούς. Ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν επειδή ήθελα να πάρουν οι Ούννοι τα χαρτιά με το δικό μου όνομα μέσα.
Δεν μετανιώνω γιατί για μένα αυτό που ήταν να κάνω το έκανα, δεν μπορώ όμως να μην αναφέρω.. Υποστηρίζω όλους, είμαι με όποιον μάχεται απέναντι από τους βάρβαρους. Όπου μαζεύονται τρέχω και θα τρέχω να συνδράμω. Αυτό που περιμένω όμως, αυτό που θα έκανε την καρδιά μου να χτυπάει, αυτό που θα με έκανε υπερήφανη, θα ήταν μια κίνηση αντίδρασης οργανωμένη από κάποιον σαν την Μαρίζα.. σ' αυτήν την κίνηση θα έτρεχα όχι απλά για να βρίσκομαι όπου αντιστέκονται αλλά γιατί θα ήταν τιμή μου να πολεμήσω στο πλευρό ενός τέτοιου ανθρώπου.


Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. (Μπήκα τελικά, όχι επειδή μου το "επέτρεψαν", επειδή δεν ήθελε άλλος κανείς). Όταν ήμουν μέσα στο κοινοβούλιο των Ελλήνων αισθάνθηκα δέος, είναι τόσο επιβλητικό, αισθάνθηκα σαν να βρίσκομαι σε έναν ιερό χώρο. Αυτόν τον χώρο τόσοι ανίκανοι βεβηλώνουν.
Το μήνυμα της Μαρίζας:

Στις 5/11/2010 6:25 μμ, ο/η M.......... έγραψε:
Αδερφια ελληνες.
Απο αρχαιοτατων χρονων, η ιστορια της χωρας, μας εχει διδαξει πως παντα βρισκεται ενας ΕΦΙΑΛΤΗΣ προθυμος, για να προδωσει το ελληνικο εθνος.
Μονο που τωρα ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ εχει ονομα γνωστο, και υψηλη θεση....Μακιγιαριστηκε για να μην αναγνωριστει, και ανελαβε να παιξει ρολο αρχηγου κρατους, για να μπορεσει να φερει εις περας το απεχθες και εγκληματικο του εργο. Ενα καλα προμελετιμενο εργο που αλλοι το σκηνοθετησαν για την ελλαδα και τους ελληνες, και αυτος ανελαβε για να το φερει εις περας... Μας παρουσιαστηκε στην αρχη ως ΣΩΤΗΡΑΣ της χωρας. Η υποκριτικη του αριστη! Ο ρολος που του εχει ανατεθει... προδοσια! !! Γεννημενος για προδοτης !!! Με ομορφα λογια και ψευτικες υποσχεσεις, καταφερε να πλανεψει και να ξεγελασει τους θεατες του... .Ομως το σεναριο εγραφε αλλα!!! και οχι αυτα που μας διαφημιζε στην πρεμιερα του....ο θιασαρχης!!! Αφου εκοψε τα εισιτηρια που ηθελε και τα κρατουσε σιγουρος τωρα πια στα χερια του ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ, τωρα μπορουσε αφοβα να ριξει αυλαια,και να ανοιξει αλλη για να παρουσιασει αυτη τη φορα το πραγματικο εργο του, με το πιο απεχθες εγκληματικο σεναριο για την ελλαδα μας..και τους ελληνες....κι ετσι αλλαξε παρασταση και ρολο..Τωρα δε χρειαζοταν μακιγιαζ, και ουτε πια να παιζει ψευτικο θεατρο...αλλωστε την ολη παραγωγη του εργου την εχουν αναλαβει οι μεγαλυτεροι υποκριτες και εγκληματιες του πλανητη...και δεν ειχε να φοβηθει για τιποτα....ετσι τουλαχιστον τον διαβεβαιωσαν τα μεγαλα αφεντικα του...που τωρα κρατανε αιχμαλωτους τους θεατες κλειδωμενους στην μεγαλη "αιθουσα" του... θεατρου εκβιαζοντας τους!! Κιαυτοι εχουν παγωσει στα καθισματα τους!!!παρακολουθουν αναυδοι ολο αυτο το σκηνικο, να εξελισσεται σε αγρια ταινια τρομου... με θυματα ενα ολοκληρο εθνος !
Τωρα ανακαλυπτουν οτι σ'αυτον τον θιασο, τον πρωταγωνιστικο ρολο τον εχει αναλαβει η μεγαλυτερη ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΟΙ εγκλωβισμενοι ελληνες εμειναν να κοιταζουν παθητικα την ολοκληρωτικη καταστροφη της χωρας μας!! Σιγουροι τωρα πια οτι ξεγελαστηκαν απο εναν αξιοθρηνητο θεατρινο ,παρ'ολα αυτα δεν κανουν την παραμικρη κινηση για να σωθουν οι ιδιοι, και να σωσουν και τη χωρα τους... .Γι αυτο εμεις οι ασυμβιβαστοι, εμεις οι"απ'εξω," που δεν πιστευουμε σε... παραμυθια, εμεις οι λιγοι που ειμαστε "εξω" απο την μεγαλη "αιθουσα" του θεατρου θα πρεπει να βοηθησουμε τους εγκλωβισμενους ελληνες!!! Οσο λιγοι κι αν ειμαστε οι απ' "εξω", ειμαστε οι πιο δυνατοι,γιατι εμεις ειμαστε ανεξαρτητοι. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ Τ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .
ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, πρεπει ολοι μαζι να γκρεμισουμε το σκιαχτρο που εστησαν και σκιαζει την πατριδα μας.....να τους δωσουμε ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ για το μνημονιο που μας υπεβαλαν με το ετσι θελω, και υποθηκευσαν το μελλον μας, και τις επομενες γενιες των ελληνων. Τη κυριακη κανουμε ταμειο ελληνες, για να τους δωσουμε το αντιτιμο που τους πρεπει σε ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ!!! ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ! Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!! ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΧΙ!! ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ...
ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!! ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ!! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Μαρίζα.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.