Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Λεφτά Υπάρχουν... ο GAP είχε τελικά δίκαιο!!! τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπο!!!

 Γράφει ο προβοκάτορας
 Τελικά βρέθηκαν τα 6 δίς... το εκλεκτό επιτελείο του GAPsok βρήκε τον τρόπο...
Σύμφωνα λοιπόν με το προεκλογικό πρόγραμμα και τις κυβερνητικές εξαγγελίες, βήμα βήμα προχωράμε (δες παρακάτω το σχετικό ντοκουμέντο) ...λεφτά υπάρχουν είχε δηλώσει περίτρανα και επανειλημμένως καθ όλη την πανηγυρική και ελπιδοφόρα προεκλογική του εκστρατεία:
 ... πολλοί τότε δεν τον πίστεψαν, σήμερα πιθανόν να αισθάνονται ότι τον αδίκησαν τότε, κάποιοι άλλοι  τον είπαν ψεύτη και πόνταραν στην πτώχευση και έχασαν τα λεφτά τους (καλά να πάθουν)... αυτοί όμως που τον υποστήριξαν αισθάνονται σήμερα δικαιωμένοι (όχι παίζουμε).

Η χώρα ζει μία πρωτόγνωρη επίθεση. Άθλιοι συκοφάντες από παντού, θέλουν να αναχαιτίσουν την ανοδική μας  πορεία.
Μάλλον μας ζηλεύουν!!! δεν εξηγείται αλλιώς το υποβολιμαίο δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung:

Η Süddeutsche Zeitung σημειώνει: «Η ελληνική κυβέρνηση παρουσιάζει έναν προϋπολογισμό-σοκ» και επισημαίνει: «Οι Έλληνες θα πρέπει τον επόμενο χρόνο μέσα από τις περικοπές και την αύξηση της φορολογίας να εξοικονομήσουν 6,130 δις ευρώ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του τύπου πρόκειται για τον πιο σκληρό προϋπολογισμό εδώ και δεκαετίες». Και λίγο παρακάτω: «Η Αθήνα προσαρμόζεται στις ανάγκες που προέκυψαν ως επακόλουθο της οικονομική κρίσης. Ο προϋπολογισμός ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ΕΕ. Αυτοί είναι πραγματικά που καθοδηγούν την ελληνική δημοσιονομική πολιτική. Χωρίς το δικό τους πράσινο φως η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει βοήθεια από τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης και από το ΔΝΤ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δημοσίευμα του Focus με τον τίτλο :
«Η ελληνική κυβέρνηση θέλει να εξοικονομήσει 6 δις ευρώ".
Το περιοδικό σημειώνει: «Ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει περικοπές στον τομέα της υγείας, στις ΔΕΚΟ και στον τομέα της άμυνας. Ο χαμηλότερος ΦΠΑ θα αυξηθεί από το 11 στο 13% και εκτός αυτού οι αρχές θέλουν να κυνηγήσουν περισσότερο τη φοροδιαφυγή. Επιπλέον προβλέπεται πάγωμα των συντάξεων».

Τελικά τι θέλουν να μας πουν;  ότι είμαστε μπαταχτζήδες; ότι δεν πληρώνουμε και με το παραπάνω; ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται; ότι σας δώσαμε και μίζες; ποιοι ρε εμείς ή τα τσιράκια σας με τον Χριστοφοράκο προσπάθησαν να εκμαυλίσουν ολόκληρο το δημοσιονομικό μας σύστημα; και εμείς αντισταθήκαμε!!!

Που είδατε ρε διαφθορά και αργυρώνητους στην Ελλάδα μας;
Ποιοι ρε από τους πολιτικούς μας πήγανε φυλακή;
Για κοιταχτείτε και μετρηθείτε ποιοι από εσάς είναι στα κάγκελα;

Εδώ... ρε σεις σκάνδαλα στην Ελλάδα δεν υπήρξαν... πλάκα μας έκαναν... έχουμε και στοιχεία: ΔΕΝ ζημιώθηκε το δημόσιο συμφέρον της χώρας μας (και μάλιστα από τα σαΐνια δημοσιογράφους του Αλαφούζου)
Στο συγκρότημα Αλαφούζου έδωσε συνέντευξη και ο Ρέππας!!! ποιος Ρέππας; Ο υπουργός μας ρε... τι είπε;
"...Εμείς έχουμε υποχρέωση να περιφρουρήσουμε το δημόσιο συμφέρον..." για να δούμε τώρα... τολμήστε να στείλετε τα λαμόγια για "Fair dealing"!!!

Για καθίστε ρε μάγκες του γερμανικού κιτρινισμού.
ΔΕΝ σας δώσαμε το αεροδρόμιο; τον ΟΤΕ... τον Σκαραμαγκά και τα φανάρια του "Γρηγόρη και του Σταμάτη" που στη πρώτη βροχή μας ανάβουν "ALARM"...  ΔΕΝ αγοράζαμε από την Siemens; ποιος αγοράζει τα περισσότερα προϊόντα σας και από τα μεγαλομπακάλικα που μας φέρατε στην χώρα μας;

Για σοβαρευτείτε λιγάκι και συνέλθετε... εάν αποφασίσει και η δικιά μας η τρόικα (GAP - Ραγούσης - Παπακωνσταντίνου και λίγο η Νταλάρα) να μποϊκοτάρει τα προϊόντα σας, ποιος νομίζεται ότι θα αγοράζει, όπλα,  τεθωρακισμένα και υποβρύχια που γέρνουν;

Για συνέλθετε... γιατί δεν πάτε καλά... εάν θυμώσει η τρόικα μας τότε να δούμε σε ποιες χώρες θα πουλάτε τα "φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες" και άντε τότε να δούμε και τη δική σας οικονομία... άθλιοι υποκριτές και συκοφάντες...

οργίστηκα πάλι... θυμήθηκα και το "δάκτυλο" της focus...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.