Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Kontra News: "Καλούμε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δώσει εντολή να κατασχεθούν τα στοιχεία της χθεσινής δημοσκόπησης της Metron Analysis"


Να παρέμβει τώρα ο εισαγγελέας για τα γκάλοπ μαϊμού που βγάζουν πρώτο τον Καμίνη για τον δήμο της Αθήνας, ζητά η εφημερίδα Κόντραnews. Να παρέμβει… λοιπόν λέμε και εμείς για να δει τα στοιχεία της έρευνας. Θα έπρεπε να το είχε ζητήσει η ίδια η εταιρεία μετά την κατακραυγή που ακολούθησε την δημοσιοποίηση της. Για να μην πούμε οτι θα έπρεπε να κάνει μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση σε όσους κακόπιστους την αμφισβητούν.
Για να δούμε τι θα κάνει ο εισαγγελέας…
Δημοσκόπηση με πρωτιά Καμίνη! Α, και το ΠΑΣΟΚ θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες…
…έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το μπομπολιστάν, το κοντομηνιστάν και όλοι οι συνεργάτες του Σόρος θα παίξουν τα ρέστα τους για να βγάλουν τους καμινομπουτάρηδες δημάρχους. Για να σου παρουν τον δημόσιο πλούτο καταστρέφοντας την αυτοδιοίκηση. Για να σου δημιουργήσουν “ανθρωπισμό” τύπου Συρίας. Εσύ τι θα κάνεις;

Kαμίνης=Κακλαμάνης=Σπηλιωτόπουλος=Βαλλιανάτος=ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΝΤ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κάνουν την έσχατη προσπάθεια αυτοδιασπώμενοι σε πολλά κομματίδια, τύπου ΡΗΜΑΔ ή Λοβέρδου ή κινησης 58 ώστε δια της διαπσοράς, παραλλαγής και αποκρυψεως να υφαρπάξουν ό,τι ψηφαλάκια μπορέσουν… και όταν θα τελειώσει το πατιρντί των εκλογων θα ξαναείναι αγαπημένοι υπο την σκέπη της τρόικας….

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο της Kontra News:

“Καλούμε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δώσει εντολή να κατασχεθούν τα στοιχεία της χθεσινής δημοσκόπησης της Metron Analysis που έβγαλε το πρώτο γκάλοπ για τις δημοτικές εκλογές, γιατί σίγουρα, πρόκειται για μια μεγάλη και απίστευτη απάτη, που έχει στόχο την παραπλάνηση και την εξαπάτηση του αθηναϊκού λαού.

Αν είναι δυνατόν να έρχεται πρώτος στη δημοσκόπηση ο αποτυχημένος δήμαρχος Καμίνης με 20%, δεύτερος ο Κακλαμάνης από τη ΝΔ με 14% και τρίτος με 13% ο βουλευτής επίσης της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος, λες και ο κόσμος θέλει να επιβραβεύσει την κυβέρνηση που έχει φέρει την καταστροφή στη χώρα.

Η απάτη είναι αυταπόδειχτη και η επέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου επιβεβλημένη και αυτονόητη. Δεν υπήρξε άνθρωπος που να είδε και να άκουσε χθες τα αποτελέσματα από τις τηλεοράσεις και να μην ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ
ΕΣΥ κυρ-εισαγγελεα ….ΟΧΙ
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.