Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ελεύθεροι και οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί, τι θα κάνει τώρα ο Ερντογάν;


Όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί που εκζητούνταν από τη γείτονα χώρα ως πραξικοπηματίες είναι πλέον ελεύθεροι. Τα τελευταία 24ωρα αφέθηκαν ελεύθεροι και οι τελευταίοι 4 που κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού, καθώς και για αυτούς παρήλθε το ανώτατο όριο των 18 μηνών της διοικητικής τους κράτησης.

Και οι 8 πλέον βρίσκονται με αυστηρούς περιοριστικούς όρους σε κρατικό ακίνητο, με 24ωρη επιτήρηση από αστυνομικούς για λόγους ασφαλείας. Μετά την οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αποφάσισε να μην ακυρώσει τη χορήγηση ασύλου στον πρώτο Τούρκο, ο τελευταίος αναμένει τη δημοσίευση της δικαστικής απόφασης για να παραλάβει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Την ίδια απόφαση αναμένουν και οι υπόλοιποι 7, καθώς αυτή θα αποτελέσει «πιλότο» για τα δικά τους αιτήματα χορήγησης ασύλου.»


=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.