Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Τι φταίει τελικά σε αυτό το κόμμα μας και ΔΕΝ μπορεί να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα ;

Ο λόγος που άρχισα να γράφω, είναι αυτό της κοινής λογικής.
Είναι ο απλός πολιτικός λόγος που εκφράζεται – ίσως αδέξια – αλλά με θέρμη και αγωνία.

Τι φταίει τελικά σε αυτό το κόμμα μας και ΔΕΝ μπορεί να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα ;

1ον Ευθύνεται ο Αρχηγός του ;

Μα ένας αρχηγός κόμματος, που εκλέγεται πανηγυρικά Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, και μάλιστα διά ανατάσεως των χειρών, και όπως καταγράφει το δημοσίευμα :

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=680428

" . . . Είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται στη θέση αυτή ένας μάχιμος πολιτικός, καθώς η παράδοση ήθελε μέχρι τώρα να εκλέγονται πρώην πρωθυπουργοί, όπως ο Βίλι Μπραντ ή ο Πιέρ Μορουά . . ." κλπ

Υστερεί να ηγηθεί ενός ΠΑΣΟΚ ή να είναι καταλληλότερος από ένα ανύπαρκτο Καραμανλή που εμφανίζεται χρήσιμος και αναντικατάστατος ;

Θα τρελαθούμε, όλοι τελικά σε αυτή τη χώρα !!!

2ον Ευθύνονται οι σύμβουλοι του και οι επιλογές του στο κομματικό μηχανισμό ;

3ον Ευθύνονται οι διάφοροι δελφίνοι, που . . .

4ον Ευθύνεται ο απλός ψηφοφόρος που ΔΕΝ αντιδρά δυναμικά ;

ΔΕΝ μπορεί . . . κάποιος πρέπει να ευθύνεται !!!

Ας ψαχθούμε όλοι, και ας ΜΗΝ νομίσουν μερικοί, ότι ο λαός του ΠΑΣΟΚ θα τους αγκαλιάσει σαν εναλλακτική λύση, όποιον εκ των υστέρων βρεθεί με "μαγικά ραβδάκια" και "έτοιμες λύσεις".

Εδώ στο κομματικό διάλογο να γραφτούν όλα, από τους εν δυνάμει διεκδικητές, να παραμείνουν "scripta manent" και ΟΧΙ στα blog-άκια τους με μανιφέστα και τα ιδεολογήματα τους, και πολύ δε περισσότερο με τα "πονηρά σκονάκια" με τα διάφορα "Nicknames", εδώ, στο τάχα βήμα του διαλόγου.

Ο λαός υποφέρει – χρειάζεται λύσεις. Επώνυμες αναφορές και δεσμεύσεις.

Το ποιος ήταν, το ποιος θα είναι ο επόμενος ή αν θα παραμείνει ο νυν αρχηγός είναι δευτερεύον - Να καθίσουν και να τα βρουν.

Λύσεις υπάρχουν . . . στις μεγάλες κρίσεις του ΠΑΣΟΚ
http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/170123.html?page=1
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=17.02.2007,id=34789980

Το θέμα ΔΕΝ είναι δικό μου και δικό σου, σύντροφε DimKaramitsas που εκτιθέμεθα κομματικά, αλλά ακουμπά περισσότερο το απλό και αναποφάσιστο ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ, που ΔΕΝ έχει πεισθεί και καλώς κάνει, για μένα, να αδιαφορεί και να απειλεί.

Έχει το όπλο του να τιμωρεί στις κάλπες.

. . . απεύχομαι, και προσπαθώ να ΜΗΝ σκέφτομαι, αλαζονικές κόμματο/σωτήριες εκφράσεις, για το βράδυ των επόμενων εκλογών, που να δηλώνουν με ανεπίτρεπτη κυνική οίηση και κομπορρημοσύνη, σε επαναλαμβανόμενα (cut και πάμε πάλι απ΄την αρχή - στα κανάλια) : "Είμαι Παρών"

Αυτά . . . μελαγχόλησα πάλι.

Τι να αρθρογραφήσω, αν πάρεις τις αναρτήσεις μου τελευταία, φτιάχνεις 50 άρθρα, εκεί είναι το πρόβλημα στα κείμενα ; ή στην υπαρκτή λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια που εκφράζεται, ποτέ στα βουβά και πότε με φωνές απόγνωσης σαν τη δική μου. . .
Δημοσιευμένο 3 μέρες πριν #
===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.