Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα 2ος - Barack Hussein Obama II

Οι αμερικανοί μέσω της γνωστής διαδικασίας που ονομάζουν «αμερικανικές εκλογές» - εμείς γιατί τις λέμε εκλογές; - «επέλεξαν τους 538 «Μεγάλους Εκλέκτορες», για ν’ αναδείξουν τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.
Αυτή η διαδικασία βρήκε την ευρώπη, αλλά την Ελλάδα, σε μια κατάσταση ψύχωσης και υστερίας υπέρ του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα 2ου.
Πράγματι, ο εκλεκτός της Ευρώπης, της Ελλάδας είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Η χώρα μας έδωσε τη δική της «εθνική μάχη», σε πλήρη εθνική ενότητα, εκφράζοντας την προτίμησή της στον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα 2ο και συνεπώς νοιώθει νικήτρια και δικαιωμένη.
Μετά την εκλογή του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα 2ου, οι έλληνες πολιτικοί ηγέτες έδωσαν το δικό τους πολιτικό στίγμα για τον νέο αμερικανό πρόεδρο:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ σίβυλλα.

. . . Το μη χείρον βέλτιστον ;
" . . . Η ζωή θα αποδείξει αν αυτή η ΟΜΠΑΜΑμάνια επιβεβαιώσει τα όνειρα των υποστηρικτών της.
Σε αντίθετη περίπτωση, το μάρμαρο θα πληρώσουν οι λαοί – όπως πάντα – αλλά και οι πολιτικοί ηγέτες που με δηλώσεις τους τροφοδότησαν απατηλές προσδοκίες… Scripta Manent...
"

=============================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.