Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Eκδήλωση ανοικτού διαλόγου με θέμα : "Ποιο Κόμμα για ποια Κοινωνία; Τα υπαρξιακά διλήμματα της σύγχρονης Αριστεράς"







Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

.

Το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών - "Ανδρέας Παπανδρέου", ξεκινώντας έναν κύκλο εκδηλώσεων "ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΑΜΕ" την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, σας προσκαλεί στην εκδήλωση ανοικτού διαλόγου με θέμα:: "Ποιο Κόμμα για ποια Κοινωνία; Τα υπαρξιακά διλήμματα της σύγχρονης Αριστεράς" ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Μιχάλης Σπουρδαλάκης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Γεράσιμος Μοσχονάς, αναπληρωτής καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου. Το συντονισμό θα κάνει ο Γιώργος Σωτηρέλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, αντιπρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ. Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 19:00μμ στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69 & Αινιάνος). Δείτε την πρόσκληση:

Δείτε το συνολικό πρόγραμμα των Εκδηλώσεων "ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΑΜΕ" (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 - ΜΑΪΟΣ 2009): http://www.istame-apapandreou.gr


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ακαδημίας 4, 10671, Αθήνα, τηλ: +30 210 3631745-8, Fax: +30 210 3625616, www.istame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.