Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

«όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα!» . . .

. . . αντέτεινε οργισμένα πως στην πολιτική ισχύει σε κάθε περίπτωση η πολιτική ευθύνη των πολιτικών, και ότι θα πρέπει να επιδεικνύεται το πολιτικό ήθος διά της πολιτικής ευθιξίας, πέρα και άσχετα από τα ποινικά και δικαστικά στοιχεία της οποιασδήποτε υπόθεσης! . . ." Tου Θανου Oικονομοπουλου Πηγή : "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Δεν έχουν το Θεό τους...

http://krogias.blogspot.com/2008/11/blog-post_192.html

"ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
τ. Υπουργός Βουλευτής Β΄ Αθηνών
Αθήνα, 13.11.2008

Δήλωση για την κατάθεση της Δικηγόρου κυρίας Σ. Σωτηροπούλου


Οι κατηγορηματικές διευκρινίσεις, που έδωσε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης επιβεβαιώνουν τη μηδενική αξιοπιστία του περιεχομένου της μαρτυρικής καταθέσεως (εδώ) της κυρίας Σ. Σωτηροπούλου, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Η κατάθεσή της εκθέτει την ίδια, ότι επεδίωξε -και μόνον- τη δημιουργία εντυπώσεων και θορύβου και δεν άγγιξε ούτε την ουσία των πραγμάτων, ούτε την αλήθεια. Όπως λέει ο λαός μας με «τα σου ‘πα και τα μου ‘πες» δεν στέκονται ούτε καταγγελίες ούτε κατηγορίες. Αυτά είναι κατάλληλα για τηλεοπτικές εκπομπές άλλου είδους".


Ποιες είναι οι... "κατηγορηματικές διευκρινίσεις" του Ψωμιάδη;

«κάποιοι για κομματικούς λόγους και άλλα πιθανά συμφέροντα, επιχειρούν να εμπλέξουν τον Κώστα Καραμανλή μέσω του προσώπου μου. Δεν θα το πετύχουν. Επειδή έχω πνευμόνια, ζητώ να παρουσιαστώ στην Εξεταστική Επιτροπή και στη Δικαιοσύνη. Καμία σκιά δεν υπάρχει στη Νομαρχία, εξάλλου δεν είχαμε καμία αρμοδιότητα. Αντιθέτως, πρώτος εγώ από το 2005, με επιστολή μου, επέστησα την προσοχή όλων σχετικά με το Βατοπαίδι. Από κει και πέρα, ποτέ δεν αναφέρθηκα στο όνομα του Πρωθυπουργού. Όλα τα άλλα, είναι σενάρια Τζέιμς Μποντ. Κάτω τα χέρια από τον Καραμανλή».

Αρχίζω να τρελαίνομαι; Χάνω τα λογικά μου; Μου στρίβει η βίδα; ή δε διαβάζω σωστά;;;

Γιατί, βάσει αυτών που διαβάζω, συμπεραίνω ότι ο Παναγιωτόπουλος κρίνει ότι η μάρτυς είναι αναξιόπιστη... επειδή:
α) ο Ψωμιάδης την διέψευσε!!! Λες και μπορούσε να κάνει αλλιώς!
β) o Ψωμιάδης έδωσε στεγνά (από γκάφα βέβαια) τον Καραμανλή λέγοντας ότι τον είχε ενημερώσει και άρα ήξερε η πρωθυπουργάρα και η μισή Ν.Δ. για την Μονή από καιρό...
γ) ο Ψωμιάδης ζήτησε να παρουσιαστεί στην Εξεταστική, ενώ ήδη το είχε ζητήσει το ΠΑΣΟΚ!

Δηλαδή, ο Ψωμιάδης είναι ο τίμιος και ο αξιόπιστος, ενώ η μάρτυς δεν είναι... επειδή είναι... ο Ψωμιάδης!

Κάτω τα χέρια από την λογική ρε! όχι από τον Καραμανλή...

Θα μας αποτρελάνετε...


=============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.