Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Καταγγελία για . . .

«Γαλάζια» παρέμβαση του Κώστα Μιχελή στις εξετάσεις για την πλήρωση θέσεων στην Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κομοτηνής

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φήμες στην πόλη της Κομοτηνής, ότι οι 10 θέσεις που προκηρύχτηκαν από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και αφορούσαν την πλήρωση θέσεων ένστολου προσωπικού στην Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κομοτηνής πρόκειται να δοθούν σε «γαλάζια» παιδιά έπειτα από παρεμβάσεις, κυρίως, του υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη και άλλων στελεχών της ΝΔ στην περιοχή। Αν και η προκήρυξη μιλάει για πλήρωση θέσεων με αντικειμενικά κριτήρια, οι φήμες τελικά δεν έμειναν φήμες … αλλά έγιναν πραγματικότητα!

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κομοτηνής Κώστας Μιχελής, παρενέβη στο έργο της επιτροπής για τα αθλήματα που πρέπει να περάσουν οι υποψήφιοι, σύμφωνα με την προκήρυξη.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο : http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2008/11/blog-post_22.html
===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.