Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Τα ντοκουμέντα της κομπίνας - Φως στο «στημένο παιχνίδι» του Βατοπεδίου ρίχνουν τα ντοκουμέντα . . .


Προανακριτική με εξάψαλμο

Της ΝΤΟΡΑΣ ΝΤΑΪΛΙΑΝΑ

Θα είναι τελικά και το όνομα του Κ. Καραμανλή στη συνεχώς διευρυνόμενη λίστα των μελών της κυβέρνησης που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Βατοπεδίου και θα περιληφθούν στη νέα πρόταση της αντιπολίτευσης για σύσταση «προανακριτικής» Επιτροπής;

Τα ντοκουμέντα της κομπίνας

Της ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ

Φως στο «στημένο παιχνίδι» του Βατοπεδίου ρίχνουν τα ντοκουμέντα της δικογραφίας, που δημοσιεύουμε σήμερα.


*Η «Κ.Ε.» διαθέτει κατάλογο των ακινήτων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που ήταν υποψήφια προς ανταλλαγή. Αξίζει να παρατηρηθεί ότι η εκτίμηση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών σε κάποιες περιπτώσεις είναι μεγαλύτερη από την εκτίμηση της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου.

Οι εισαγγελείς ερευνούν τώρα αν τα υποτιμολογημένα ακίνητα δόθηκαν τελικά στη μονή του Βατοπεδίου.

*Για την αξία, όμως, των ακινήτων, που τελικά ανταλλάσσονται, όχι με την αντικειμενική τους αξία (από την ΔΟΥ), αλλά με την εκτίμηση των ορκωτών, ακόμα και στα συμβόλαια αναφέρονται οι υποτιμολογημένες τους τιμές. Αυτό γίνεται στις ανταλλαγές και της Ουρανούπολης, αλλά και του Λαυρίου, του Γραμματικού κ.λπ.

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.