Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Βάσιμες ενδείξεις ότι υπήρξε κακουργηματική βλάβη σε βάρος του Δημοσίου. Σε κλοιό οι Π. Δούκας, Ευ. Μπασιάκος, Θ. Ρουσόπουλος, Αλ. Κοντός, Κ. Κιλτίδης

Σε κλοιό πέντε υπουργοί
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος έχει ήδη σταλεί από το υπουργείο Οικονομικών στη Δικαιοσύνη. . .

Σε κλοιό... Προανακριτικής Επιτροπής βρίσκονται πέντε νυν και πρώην μέλη της κυβέρνησης Καραμανλή (τρεις υπουργοί, οι Θ. Ρουσόπουλος, Ε. Μπασιάκος, Αλ. Κοντός και δύο υφυπουργοί, οι Π. Δούκας και Κ. Κιλτίδης), καθώς από τις καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου προκύπτουν ενδείξεις ότι υπήρξε κακουργηματική βλάβη σε βάρος του Δημοσίου, που ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, υπόθεση που αναμένεται -σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ- να λάβει νέα τροπή, όταν δημοσιοποιηθεί η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος. . .

Συνέχεια στο "Έθνος" :

Σε κλοιό πέντε υπουργοί

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.