Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Κομοτηνή


Αναδημοσιεύεται από το Piazza del Popolo

Η επιστροφή του ζεϊμπέκικοκατάταλαιπωρημένου Υπουργού, μετά και τις πρόσφατες διακοπές του, και τη λύση "παράταση" κατά μία χρονιά των μαθητών λυκείου, αυτό κι΄αν είναι :

"Παράξενοι ελκυστές" σε "νόμους και λάθη" στο "εκκρεμές της μονής κατεύθυνσης " με την "Επιστροφή του Υπερίωνα", στο "εργοστάσιο του καιρού" του "τελευταίου καθολικιστή" στην "ανισορροπία της φύσης" της "συνταγής του χάους" με τις "εξισώσεις για όλα" . . . στο "έχε γειά βαθειά μου σκέψη" . . . και μετά σου λέει ο
Ian Stewart , "Παίζει ο θεός ζάρια" στην "Επιστήμη του Χάους" !!!

ΟΧΙ μόνο ζάρια . . . αλλά και το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας τον βλέπουμε μετά και 2009 !!!
όταν θα έχει και αυτός το δίλημμα Στυλιανίδη να επιλέξει !!!



"Επιτέλους μας θυμήθηκε και ήρθε στα μέρη μας. Ελπίζουμε να μείνει ο κάτοικος των βορείων προαστίων… Δείτε τα «στελέχη» της τοπικής ΝΔ πως τον κοιτούν! Κανένας δεν κοιμάται! Όλοι με ανοιχτά τα μάτια…"

Παιδιά αν είναι έτσι . . . κρατήστετον εκεί . . . ΔΕΝ τον βλέπουμε πάλι στην ίδια καρέκλα.
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.