Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Καλή Χρονιά στους τίμιους! Άγιε Βασίλη μου…


…τους έξι μήνες ζωής της Σίβυλλας, διαλοστείλαμε αρκετούς.
Τα βάλαμε με δημοσιοκάφρους, με επιχειρηματίες, δημοτικούς άρχοντες και πολιτικούς.
Παρόλα αυτά, θέλουμε να φέρεις κάτι και σ’ εμάς.
Σου υποσχόμαστε ότι το νέο έτος θ’ αλλάξουμε. Στο ορκιζόμαστε άγιε μας Βασίλη!
Θα γίνουμε σκληρότεροι, περισσότερο κακοί και δεν θα συγχωρούμε τίποτα και σε κανέναν!
Ξέρεις, το 2009 θα είναι η χρονιά που θα πάρει πολλούς ο διάβολος!
Γι’ αυτό άγιε Βασίλη, εσύ που φέρνεις δώρα σ’ όλους, εσύ που έχεις μετατρέψει τη γέννηση του Χριστού σε μια καταναλωτική μανία για να πλουτίζουν λίγοι, εσύ που τα δώρα τα κάνεις στους έχοντες και κατέχοντες, εσύ ο προστάτης της ελεύθερης αγοράς και οικονομίας, που καταστρέφει τον πλανήτη, οφείλεις το νέο έτος να μας φέρεις ορισμένα δώρα:
- Να σταματήσει το Ολοκαύτωμα του λαού της Παλαιστίνης
Δολοφονούν αθώους, γυναίκες, μικρά παιδιά. Μια εθνοκάθαρση που ξεπέρασε τον Χίτλερ! Ένα Ολοκαύτωμα για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι οι πολιτικοί κι όχι μόνον οι ηγέτες.
Γιατί να μην πεθαίνουν οι τρομοκράτες μακελάρηδες ναζί;
- Να μην πεθαίνουν οι εργάτες
Το 2008 122 εργάτες έχασαν τη ζωή του. Γι’ αυτό άλλαξε λίγο το κοινωνικό στρώμα που προσφέρουν τη ζωή τους και αφήνουν ορφανά παιδιά. Γιατί να μην πεθαίνουν οι άπληστοι εργοδότες, που δεν εφαρμόζουν τους κανόνες ασφαλείας γιατί κοστίζουν; Γιατί να μην πεθαίνουν οι δικαστές που δεν εφαρμόζουν τους έστω κουτσουρεμένους νόμους; Γιατί όχι οι πολιτικοί που λειτουργούν σαν υπάλληλοι των επιχειρηματιών, που κάνουν νόμους να πληρώνουν περισσότερους φόρους οι εργαζόμενοι και λιγότερους οι πλούσιοι; Γιατί όχι τα τρωκτικά που έκλεψαν την περιουσία του ελληνικού λαού (ομόλογα, κουμπάροι, υπουργοί που έκλεψαν για τα παιδιά τους, υπουργοί και δικαστές που έκτισαν αυθαίρετα); Γιατί όχι οι ρασοφόροι, που με τις πλάτες σχεδόν του μισού υπουργικού συμβουλίου έκαναν μπίζνες μα τη δημόσια περιουσία; Γιατί όχι αυτοί που έδωσαν ντοκτορά στην ιατρική στην πρωθυπουργική σύζυγο, πριν πάρει πτυχίο ιατρικής; Γιατί να μην πεθαίνουν οι πολιτικοί προϊστάμενοι του κράτους και του παρακράτους που δολοφονεί, που ψεκάζει με καρκινογόνα χημικά τα παιδιά μας;
- Ένα μεγάλο ξυπνητήρι, ακουστικά βαρηκοΐας και γυαλιά μυωπίας
Για να ξυπνήσει, να αφουγκραστεί, να δει η δημοκρατική αντιπολίτευση. Να δουν τα δημοκρατικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΚΚΕ), που οδηγεί τη χώρα η ξεφτιλισμένη δεξιά και ν’ αναλάβουν μια ελάχιστη κοινή δράση, να βρουν μια ελάχιστη κοινή γλώσσα συνεννόησης απέναντι στη δεξιά.
- Άνεργους, ενοικιαζόμενους, συνταξιούχους
Δώσε στους ανθρώπους αυτούς μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Κάνε να βρουν ένα κοινό σημείο ενότητας τα δημοκρατικά κόμματα, που θα μπορεί να προσφέρει μια αχτίδα αισιοδοξίας.
- Έναν δικαστή
Φέρε μας ΕΝΑΝ δικαστή που θα είναι λειτουργός της δικαιοσύνης κι όχι πειθήνιο όργανο μιας κυβέρνησης απατεώνων. Ένας αρκεί άγιε Βασίλη, ίσως κάνει κάποιους να αισθανθούν τύψεις και να πάψουν να λένε πάντα ναι στις παρανομίες της δεξιάς. Έναν δικαστή που θα τολμήσει να δικάσει υπουργούς που πιάστηκαν στα πράσα, υπουργούς που έχτισαν παράνομα, τον Σανιδά που έκανε αυθαίρετο και παρανόμησε, τους εργοδότες που κλέβουν τον ιδρώτα του εργάτη…
Έναν δικαστή που δεν θα δικάζει σήμερα το νεαρό Άραβα, που κατέβασε τη σημαία των ναζί Ισραηλινών, αλλά τους απατεώνες πολιτικούς.
Έναν δικαστή που θα τιμωρήσει δίκαια το κράτος και το παρακράτος, που βιάζει τα όνειρα της νεολαίας μας!
- Παιδεία, Υγεία
Φέρε την συμφωνία των δημοκρατικών πολιτικών κομμάτων, πάνω σε ορισμένους αυτονόητους άξονες: δωρεάν δημόσια παιδεία, δωρεάν υγειονομική και φαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους πολίτες. Η ελάχιστη προσφορά ενός κοινωνικού κράτους, προς τους πολίτες που πληρώνουν φόρους και τώρα αυτούς τους φόρους νέμονται τα δεξιά τρωκτικά του Καραμανλή.
Φέρε αυτά τα δώρα άγιε Βασίλη μας…
Κακή Χρονιά
στους ναζί του 2008 και τους υποστηρικτές τους (ΗΠΑ – Ευρώπη), στους εκμεταλλευτές των εργαζομένων, στους πολιτικούς που εμπλέκονται σε σκάνδαλα, στις οικογένειες των πολιτικών που πλουτίζουν και κλέβουν τη δημόσια περιουσία, στους τοκογλύφους τραπεζίτες όλου του κόσμου…

Καλή Χρονιά σ’ όλους τους τίμιους Έλληνες και Ελληνίδες!

==========================================================
Ευχαριστούμε για τις ευχές σου σίβυλλα . . . η καταξίωση σου στη blogόσφαιρα :

΄"Ου γαρ έρχεται μόνη" . . . Καλή πρωτοχρονιά αίσιο και ευτυχές το νέο έτος.

Οι δε διαπλεκόμενοι και τσανακογλείφτες "Ου αν λάβουν παρά των μη εχόντων"
. .
. αυτοί ψάχνουν χρήμα . . .
Εμείς προσφέρουμε πολιτική άποψη και καλόπιστη κριτική


Καλή Πρωτοχρονιά και το νέο έτος, να είναι έτος κάθαρσης, για μια νέα Ελλάδα που μας αξίζει !!! Ειρήνη και Υγεία σε όλο το κόσμο !!!

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.