Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Πρόβλεψαν τη κρίση και επένδυσαν με δανεικά - κράτησαν το ρευστό για άλλες ευκαιρίες !!! Αλογοσκούφη τα ακούς ;

Πιστός στη γραμμή του σεναρίου.

Η υπόθεση του ΣκαΝΔάλου καλά κρατεί !!!

==========================================

Ούτε χαρακτήρισα, ούτε αποχαρακτήρισα εκτάσεις, είπε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού στην Εξεταστική, ενώ κάλυψε πλήρως το οικογενειακό του περιβάλλον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο της Μ.Βατοπαιδίου.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
«Σταύρωσε» Δούκα και Μπασιάκο

Επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την ίδια γραμμή υπεράσπισης όπως και όταν ήρθαν στο φως οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο Γ.Βουλγαράκης αρκέστηκε να σημειώσει ότι όλες του οι ενέργειες ήταν νόμιμες και τίποτε δεν τις συνδέει με τις ανταλλαγές ακινήτων μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπαιδίου.

Μάλιστα δεν δίστασε να δείξει τους συναδέλφους του στην κυβέρνηση ως υπαίτιους, καθώς σημείωσε ότι η αρμοδιότητα για το όλο θέμα των ανταλλαγών ανήκε σε άλλα υπουργείο και όχι στο ΥΠΠΟ όταν ήταν αυτός υπουργός.

«Ούτε χαρακτήρισα, ούτε αποχαρακτήρισα οποιαδήποτε από τις εκτάσεις» είπε στην Εξεταστική, ενώ κάλυψε και την σύζυγο και συμβολαιογράφο των ανταλλαγών Αικατερίνη Πελέκη-Βουλγαράκη για τις ενέργειές της.

Αγνοια για την απόφαση της ΚΕΔ να παραχωρήσει το Ολυμπιακό Ακίνητο στη Μονή δήλωσε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σ.Τσιτουρίδης, καταθέτοντας στην Εξεταστική.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε ότι έμαθε για τις εξελίξεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο κ. Τσιτουρίδης είπε επίσης ότι δεν γνώριζε για τις δραστηριότητες του τότε υφυπουργού του Αλ.Κοντού, ενώ εκτίμησε ότι το Δημόσιο ζημιώθηκε από τις ανταλλαγές.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη καταθέτουν οι υπόλοιποι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι «γαλάζιοι» υπουργοί και υφυπουργοί Αλέξ.Κοντός, Κ.Κιλτίδης, Αντ.Μπέζας, Ευάγγ.Μπασιάκος.

"ΕΘΝΟΣonLINE"

==========================================================
Πρόβλεψαν τη κρίση και επένδυσαν με δανεικά - κράτησαν το ρευστό για άλλες ευκαιρίες !!! Αλογοσκούφη τα ακούς ;
Κάντε μία ακόμη ανταλλαγή στις καρέκλες σας !!!
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.