Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Το νέο ιστολόγιο του Κώστα Λαλένη - Παρέμβαση για το Περιστέρι

Ένα νέο, αξιόλογο ιστολόγιο, πολιτικών και κοινωνικών θέσεων και ανταλλαγής απόψεων, δημιούργησε ο γιατρός, καρδιολόγος, κ. Κώστας Λαλένης, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.
"Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες του τέταρτου δήμου της χώρας και να συμβάλλουμε στην λύση τους.
Με λένε Κώστα Λαλένη και η θέση μου σαν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Περιστερίου μου δίνει την δυνατότητα της λεπτομερούς γνώσης των προβλημάτων και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.
Απευθύνομαι σε ενεργούς - σκεπτόμενους πολίτες και επιδίωξή μου είναι να στηλιτεύσω τα κακώς κείμενα αλλά και να επιβραβεύσω όσα θετικά γίνονται στο δήμο.
Θα χαρώ να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες."

Ευχαριστώ, Κώστας Λαλένης

=======================================================

Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" :

Εύχεται τα καλύτερα στο Κώστα Λαλένη και στους φίλους Περιστεριώτες ,για μια νέα αρχή, μεσα από ένα γόνιμο και επικοδομητικό διάλογο μαζί του.

Το Περιστέρι μπορεί, και πρέπει να γίνει η πόλη που αξίζει στους φίλους Περιστεριώτες.

==========================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.