Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Ανελπιστη μεγαλοψυχια του Ισραηλ


Μεσα στην τρελα του πολεμου η συλλογικη μνημη του λαου του Ισραηλ αποδειχθηκε ισχυροτερη και επικρατησε της παραφροσυνης. Θυμηθηκαν πιο ηταν το μεγαλυτερο προβλημα τους οταν τους σκοτωνε συνεχομενα χωρις διαλειμμα το ινδαλμα τους ο Χιλτερ.
Δεν ειχαν χρονο να φανε και να εφοδιαστουν με τα απαραιτητα πριν πεθανουν.
Γι'αυτο σε μια κινηση μεγαλοψυχιας και ανωτεροτητας το Ισραηλ εδωσε την ευκαιρια στους Παλαιστινιους να πεθαινουν χορτατοι αφου θα κανει διαλειμμα στην σφαγη για 3 ωρες καθε μεσημερι. Χαρουμενοι οι Παλαιστινιοι ευγνωμονουν το Ισραηλ για την μεγαλη ευκαιρια που τους δινει.Η ανθρωπιστικη βοηθεια θα φτανει πιο ευκολα ωστε οι βομβες θα συναντουν υγειη και θρεμμενα σωματα να διαμελιζουν.Επισης ως bonus οι Παλαιστινιοι θα μπορουν να θαβουν τους νεκρους τους ωστε να μην κινδυνευουν απο μολυσματικες ασθενειες και χανουν την ευκαιρια να ανατιναχτουν, κατι που ο δυστυχης λαος του Ισραηλ δεν ειχε την ευτυχια να χαρει αφου ο Χιτλερ εκαιγε τους νεκρους.(Μαλακα Χιτλερ)
Βεβαια υπαρχουν και αχαριστοι Παλαιστινιοι και αλλης εθνικοτητας ανοητοι που παρα την μεγαλειωδη αυτη κινηση συνεχιζουν να διαδηλωνουν και να διαμαρτυρονται για την , οπως την λενε, γενοκτονια και υποτιθεμενη εθνοκαθαρση.Ντροπη τους...

Διαβαστε περισσοτερα : Παύση βομβαρδισμών στη Γάζα για τη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.