Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Ο λαός της Γάζας διαδήλωσε σύσσωμος για να στηρίξει τη «Χαμάς», τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση


Χθες το απόγευμα χιλιάδες ο Παλαιστινιακός λαός διαδήλωσε στη Γάζα για να στηρίξει την Αντίσταση, τη νίκη των Παλαιστίνιων!
Η διαδήλωσε ξεκίνησε από το σχολείο Fakhoura, της UNRWA, που βομβάρδισαν τα ναζιστικά γουρούνια του Ισραήλ. Η μεγαλειώδης πορεία διέσχισε την πόλη της Γάζας και κινήθηκε στις πόλεις Khan Younis, Rafah, Deir Al-Balah, Nusseirat e al-Breij.
Ο Ismail Radwan, ηγετικό στέλεχος της «Χαμάς», στην ομιλία του απευθύνθηκε στους ισραηλινούς ηγέτες Ehud Olmert και Tzipi Livni, επισημαίνοντας:
«Νόμισαν ότι θα μπορούσαν να ανατρέψουν τη Χαμάς και θα σταματούσαν τις ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ. Τι κερδίσατε σιωνιστές; Σταματήσατε τις ρουκέτες; Καταστρέψατε τη Χαμάς; Σήμερα, η νόμιμη κυβέρνηση της Χαμάς, δημοκρατικά εκλεγμένη από τον λαό, έχει τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη.
Σήμερα οι αραβικοί λαοί υποστηρίχουν τη Χαμάς, γιατί ξυπνάει τις ελπίδες του έθνους, Οι ταξιαρχίες al-Qassam και οι μαχητές, είναι σύμβολα ελπίδας…»


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.