Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

TVxs : Η λογοκρισία στην Ελλάδα !!!

Μήπως η σημερινή κατάσταση είναι χειρότερη ακόμα και από την περίοδο της δικτατορίας;

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος θυμάται πώς γυρίστηκαν οι
"Μέρες του 36" και ο "Θίασος". Ο Περικλής Κοροβέσης λέει πως η λογοκρισία σήμερα είναι πολύ πιο έξυπνη και ο Βασίλης Κεχαγιάς μιλά για το κόψιμο της εκπομπής Μαύρο Άσπρο από την ΕΤ3 και για τη δίωξη της συμπαρουσιάστριάς του Δώρας Αυγέρη.





Ο πρώην γενικός διευθυντής τηλεόρασης της ΕΡΤ Κώστας Σπυρόπουλος, ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος και ο βουλευτής Περικλής Κοροβέσης, σχολιάζουν τα ζητήματα της «επίσημης άποψης» στην Ελλάδα. Μιλούν για τα κρούσματα λογοκρισίας, τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική τηλεόραση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ :

Λογοκρισία στην Ελλάδα - Μέρος 2ο

Νέο κρούσμα λογοκρισίας στην ΕΡΤ


Eν τω μεταξύ, η ΕΡΤ δεν έχει ακόμη απαντήσει για το κόψιμο της εκπομπής "Ψηφιακή Ελλάδα" που είχε θέμα το TVXs, ούτε για την λογοκρισία δεύτερου επεισοδίου της ίδιας εκπομπής που περιείχε δηλώσεις του Σ. Κούλογλου. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ν. Βασιλάκος είχε δηλώσει στο TVXS ότι δεν ήταν παρών όταν έγινε το μοντάζ για την δεύτερη εκπομπή. TVxs

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.