Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

15η ΜΕΡΑ:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ; 27-2-2009

Τη χρήση Αστυνομικής βίας για την απομάκρυνση του Απεργού Πείνας από το σημείο της Απεργίας και βίαιο τερματισμό της ειρηνικής αυτής διαμαρτυρίας, προτίθεται να ζητήσει κατά πληροφορίες ο Σπύρος Ζησιμόπουλος . Παράνομη ενέργεια αν επιχειρηθεί.

Δημοσιεύεται δελτίο τύπου της εταιρείας
του Απεργού Πείνας κ. Θεόδωρου Τενέζου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27-2-2009

ΕΚΤΑΚΤΟ ώρα 00:30

IRON TENCO A.E.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες οι οποίες περιήλθαν απόψε σε γνώση του Απεργού Πείνας κ.Θεόδωρου Τενέζου ο οποίος συνεχίζει για 15η ημέρα την Απεργία Πείνας μπροστά στο κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού οδός Πατησίων 70 διαμαρτυρόμενος για την προστασία πού παρέχει η κυβέρνηση στα καρτέλ τα οποία ληστεύουν τους Έλληνες Πολίτες, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπύρος Ζησιμόπουλος προτίθεται να ζητήσει τις ερχόμενες ώρες από την Ελληνική Αστυνομία να σταματήσει με τη βία την Απεργία Πείνας !

Ερωτάται άμεσα η Ελληνική Αστυνομία πώς προτίθεται να λειτουργήσει μπροστά σε ένα τέτοιο αίτημα το οποίο αποτελεί καταφανή καταπάτηση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Απεργού Πείνας και παραβίαση Διεθνών Συνθηκών και Διακηρύξεων.

Υπενθυμίζεται ότι η Απεργία Πείνας αποτελεί κορυφαία μορφή ειρηνικής διαμαρτυρίας του ανθρώπου ο οποίος δεν προκαλεί κανενός είδους πρόβλημα σε κανέναν άλλο συνάνθρωπό του.Απαγορεύεται η με κάθε μέσο βίαια διακοπή της Απεργίας Πείνας.


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.