Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ένα συνέδριο που αφορά στους bloggers.

Στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου :

«Πολιτισμική Σύγκλιση και Ψηφιακή Τεχνολογία»,

το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η Πρωτοβουλία για την Επιστήμη του Διαδικτύου (Web Science Research Initiative, WSRI) διοργανώνουν το Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Επιστήμη του Διαδικτύου (Web Science Research Conference 2009): "Society On-Line".

Το Συνέδριο επικεντρώνεται στην επιστημονική μελέτη των κοινωνικών και τεχνολογικών διαστάσεων του Διαδικτύου, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός νέου επιστημονικού πεδίου.
Πρώτη φορά κορυφαίοι επιστήμονες σε διεθνές επίπεδο, όπως είναι ο σερ Tim Berners-Lee, εφευρέτης του WWW, και ο καθηγητής Ιωσήφ Σηφάκης, ο πρώτος Έλληνας που έλαβε το Βραβείο Turing το 2007, ανταλλάσσουν απόψεις και συζητούν για το παρόν και το μέλλον του Διαδικτύου.
Το Συνέδριο διοργανώνεται από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2009 στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του «Ελληνικού Κόσμου» (Πειραιώς 254).

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.