Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

"ΓΑΖΑ: Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ".... ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ?, αναρωτιέται το «Λημέρι»



Το καλό «Λημέρι» ενημέρωσε για το άρθρο του ιταλικού περιοδικού “Panorama”, με τον τίτλο "ΓΑΖΑ: Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ" η Ιταλική ηλεκτρονική εφημερίδα PANORAMA παρουσιάζει το άλλο "πρόσωπο" της Γάζας και παραθέτει τους δικούς του σχολιασμούς, με την επισήμανση:

«
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ "ΑΘΩΟ" ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΘΕΝ...ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ...ΕΓΚΛΗΜΑ!»

Εμείς δεν διατηρούμε ΚΑΜΙΑ επιφύλαξη!
Γιατί;
Διότι μετά την στρατιωτική και πολιτική ήττα των «πολιτισμένων» της δύσης, πρέπει να καλύψουν τη συντριβή των ιμπεριαλιστικών τους σχεδίων.
Η Μοσάντ, η Cia και οι χαφιεδίστικες υπηρεσίες τους στις χώρες της Ε.Ε. (μεταξύ αυτών και η ελληνική ΚΥΠ), σε «συνεργασία» με το σιωνιστικό λόμπι έχουν θέσει σ’ εφαρμογή την πολιτική image maker, δηλαδή την προπαγανδιστική επιχείρηση προπαγάνδας για τη συγκάλυψη της ήττας τους.

Σ’ αυτό το σχεδιασμό τον πρώτο ρόλο έχουν τα ΜΜΕ και το αργυρώνητο κύκλωμα των δημοσιοκάφρων τους. Μάλιστα, όσο πιο «προοδευτικός» είναι ο δημοσιογράφος, τόσο μεγαλύτερο το κασέ!

Η στρατιωτική ήττα, σ’ αυτή τη χυδαία γενοκτονία που το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, επιχειρούν στη Γάζα, ήταν ολοσχερής: «καλύτερος» στρατός του πλανήτη δεν μπόρεσε να κατακτήσει μια σπιθαμή γης, πέρα από τις δολοφονικές επιθέσεις με βομβαρδισμούς –εκ του ασφαλούς με τα F16, ελικόπτερα, πολεμικά πλοία και πυροβολικό.

Σε πολιτικό επίπεδο συνεχίζουν ΟΛΟΙ τους τον αποκλεισμό της Γάζας, αλλά το μόνο «κέρδος» τους είναι η συσπείρωση του Παλαιστινιακού λαού στην εκλεγμένη δημοκρατικά ηγεσία του.

Έτσι μπαίνει μπροστά η γνωστή προπαγάνδα… και στην Ελλάδα δεν είναι λίγοι οι «προοδευτικοί» δημοσιοκάφροι στην υπηρεσία των σύγχρονων ναζί… (δεκάδες καταγραμμένα άρθρα τους και ανταποκρίσεις, δήθεν «αμερόληπτα», ΜΙΛΟΥΝ!)
Τώρα, το δεξιό ιταλικό περιοδικό “Panorama”, δεν κάνει τίποτα περισσότερο από όσα περιγράψαμε… ακολουθώντας τον γνωστό δρόμο της “Corriere della Sera

Εμείς, εδώ στην Ελλάδα, θα το επιτρέψουμε; Θα συνεχίσουμε να σιωπούμε στα καλοπληρωμένα άρθρα τους και περισπούδαστες αναλύσεις τους;

* Για τον ιταλό δημοσιογράφο Fausto Biloslavo, αρκεί μια ματιά στα πρόσφατα άρθρα του στις «καυτές» περιοχές του πλανήτη, αλλά και του φωτογράφου του (Μωυσή Σαμάν - Moises Saman) και βγάζουμε συμπεράσματα…
Όμως, σύντομα θα έχουμε για την ελληνική κοινή γνώμη και ένα σχόλιο από τον Vittorio Arrigoni, ιταλό ακτιβιστή από τη Γάζα… και θα επανέλθουμε...

σίβυλλα

"Το Λημέρι" το είχε επισημάνει από χθες και το αναδημοσιεύσαμε εδώ
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.