Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Τάδε έφη Ζαρατούστρας (Φρίντριχ Νίτσε - Μάκης Ζούγκλας)

. . . Ω άνθρωπε, πρόσεξε πολύ! Τι λέει το μεσονύχτι το βαθύ; «Κοιμόμουν, κοιμόμουν, Απ' όνειρο βαθύ έχω ξυπνήσει Ο κόσμος είναι βαθύς Και πιο βαθύς απ' όσο η μέρα το 'χει στοχαστεί. Βαθύς ο πόνος του Μα είν' η χαρά απ' τον πόνο πιο βαθιά! Ο πόνος κράζει: Να χαθείς! Κι αιωνιότη λαχταρά κάθε μέρα, Βαθιά πολύ βαθιά αιωνιότη λαχταρά».(Ο Υπεράνθρωπος)

"Αποστολή των δημοσιογράφων είναι να ενημερώνουν τους πολίτες ή να λασπολογούν, εφευρίσκοντας τερατώδεις ιστορίες για ανυποψίαστα πρόσωπα;"
(Ο ΥΠΕΡ-Δημοσιογράφος)

O Μάκης και τα ημίγυμνα αγόρια...

Όταν στο Zougla.gr έβγαλαν ως θέμα τους "φίλους" που έχει στο Facebook το Τεό Θεοδωρίδης πολλοί αντέδρασαν και μίλησαν για δημοσιογραφική αλητεία.

Η αντίδραση από το Zougla ήταν να απαντήσουν ότι οι ίδιοι που είναι "φίλοι" του Τεό έβαλαν τις φωτογραφίες και τα δεδομένα τους στην φόρα. Με άλλα λόγια στο Zougla έκαναν αυτό που κοινώς λέμε . . . (κάποιοι μάλιστα έχουν και 10.000 φίλους σε δύο προφίλ, τι σημαίνει αυτό; ότι ξέρουν προσωπικά τόσο λαό;)
Η συνέχεια στο Panic
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.