Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Το... "Ατίθασο" κόψιμο

Για να δούμε για πιο λόγο έκοψε στον αέρα τον Γ. Παπανδρέου... η ΕΡΤ και ο κ. Παναγόπουλος... που είναι υφιστάμενος του κ. Παυλόπουλου... που και αυτός με την σειρά του είναι υφιστάμενος του κ. Καραμανλή...

Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ

Όλα κι όλα. Είχε καλό δάσκαλο ο Παναγόπουλος...

Διαβάστε την απάντηση του Παναγόπουλου της ΕΡΤ, που μάλλον έχει μπερδευτεί και νομίζει ότι είναι εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.

Εκτός από τον ξύλινο κομματικό (όχι πολιτικό) λόγο που χρησιμοποιεί, μας λέει κατάμουτρα ουσιαστικά, ότι ΑΥΤΟΣ αποφάσισε την διακοπή στον αέρα της συνέντευξης τύπου του Γ. Παπανδρέου, γιατί... ΑΥΤΟΣ έκρινε ότι ό,τι είχε να πει ο Παπανδρέου το είπε..........!

Τον πληρώνουμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες, για να πολεμά και ύπουλα και φανερά την Αξιωματική Αντιπολίτευση και μας την λέει κιόλας!

Τι να πει κανείς... Πάντως, είχε καλό δάσκαλο...

Η συνέχεια >>> krogias <<<

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.