Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Συμπαράσταση απο τον Γιώργο Παπανδρέου στον Γιάννη Παπαγιάννη για την λογοκρισία της Google!



Ο Γιώργος Παπανδρέου κατ εξοχήν πολίτης του Διαδικτύου, εξέφρασε χθες την συμπαράστασή του στον Γιάννη Παπαγιάννη και το Pressmme.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και επόμενος Έλληνας πρωθυπουργός, σχολίασε με καυστικό τρόπο την λογοκρισία και υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με την Google ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα της αυθαίρετης λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Αυτό που συνέβη στον Παπαγιάννη, στο Dr Seeng και σε άλλα ιστολόγια θυμίζουν την λογοκρισία του Παττακού και του Ιωαννίδη.
Είναι τεράστια η ευθύνη των ανθρώπων της Google Ελλάδας, να υπερασπισθούν το κύρος της μητρικής εταιρίας, πριν οι επιστολές διαμαρτυρίας και τα mail κατακλύσουν την μητρική εταιρία.

Οι Bloggers έγραψαν :

ΣΧΟΛΙΟ "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ":
Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΔΥΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ "ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ" ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.......... ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΕΙ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!


ΣΧΟΛΙΟ "Κρόγιας" :
Και... διερωτώμαι:
Πως γίνεται και είναι στο μάτι του κυκλώνα μόνο τα αποκαλυπτικά, καυστικά και σατιρικά blogs, που από την φιλοσοφία τους είναι προοδευτικά και την έχουν γλυτώσει μέχρι σήμερα τα συντηρητικά, συκοφαντικά και προπαγανδιστικά κλπ κλπ;
Ποιοι πατάνε το μαγικό κουμπάκι της λογοκρισίας; Οι προοδευτικοί ή οι συντηρητικοί;
Μια απλή ερώτηση κάνω...

ΣΧΟΛΙΟ "Δίκτυο" :
Το διαδίκτυο είναι ένα απέραντο τρελοκομείο! Ο καθένας γράφει ό,τι του έρθει στο κεφάλι. Δικαίωμά του. Από την ελευθερία περάσαμε στην ασυδοσία. Κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση.
Η συνέχεια εδώ

Ενδεικτικά τα παραπάνω σχόλια . . . και αυτονόητη η αντίδραση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Το αντίθετο για μένα θα ήταν είδηση και θα έχρηζε περαιτέρω κριτικής . . .

Η τοποθέτηση του "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" για το ίδιο θέμα.
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.