Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ... (?) 2


Μάλιστα . . .


Εξάλλου το είχαμε βάλει σε ερωτηματικό >>>(εδώ)<<<


Σε ακούσαμε και απόψε κ. Παπαγιάννη . . . ΔΕΝ γίναμε περισσότερο σοφότεροι αλλά αποδεχόμαστε ότι ακούσαμε . . . Το ότι όμως καταγγέλθηκε και ήταν σε γνώση σου . . . ΔΕΝ το ακούσαμε, προφανώς ισχύει . . .ή πρέπει να το ψάξουμε εμείς ; με άλλα "χαρτιά" . . . (σωστόν ;).


Τώρα είναι πολιτικά άκομψο μετά από όλα αυτά να ψάξουμε για δράκους ή για τη συνήθη διάψευση ή την άκομψη ωραιοποίηση . . .


Το ότι, ο κ. Σπίνος, αμισθί κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου, μετά από παράκληση του φίλου του προέδρου, για να ασκήσει "κοινωνικό έργο", είναι μία δική του άποψη η οποία καταγράφηκε.


Η επιχειρούμενη ανασκευή (αν όχι συγκάλυψη) από μέρος σου και αυτή καταγράφηκε . . . όπως καταγράφηκαν και οι λεονταρισμοί σου από το pressmme.


Ο κ. Γιομπαζολιάς παραμένει με ερωτηματικά, όταν έγραψε κάποτε ένα άρθρο, για αναληψη ευθυνών και επιλογή συνεργατών, το οποίο το κράτησα >>>εδώ<<< .

Νομίζω ότι μετά την ανοχή που επέδειξε απόψε, δύσκολα θα είναι να βρει και την ίδια ανοχή και από ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Εκτός αν έχει πεισθεί ότι η ενέργεια του αυτή συνάδει ή αυτός πείσθηκε από το show Σπίνου.


Το θέμα παραμένει στον Υπουργό Υγείας που έχει χάσει τη μπάλα με τους διορισμούς.

Ο κ. Σπίνος μπορεί να τον απ/ενοχοποίησε, αλλά δυστυχώς τον επιβάρυνε περισσότερο, σε πολιτική ευθύνη. Το να διορίζονται αντιπρόεδροι χωρίς να λαμβάνει γνώση, είναι κάτι που τον φορτώνει με περισσότερη ανικανότητα στην διοίκηση ενός τέτοιου ευαίσθητου τομέα ευθύνης. Όπως είναι το πολύπαθο Ν. Νίκαιας.


Τελικά οι υπουργοί είναι σαν τους απατημένους συζύγους . . . το μαθαίνουν τελευταίοι και επι/χαίρονται για τα αντίστοιχα παθήματα των συναδέλφων τους.


Ο κ. Αβραμόπουλος έχει στην πλάτη μου, εκτός των άλλων ακόμη ένα Σπίνο.


Τους έχουμε πάρει ,όλους αυτούς, πολύ στα σοβαρά νομίζω. . . ας περιμένουμε λοιπόν υπομονετικά τη λήξη της λαϊκής εντολής.


Ο "Στοχασμός-Πολιτική" θα εξακολουθήσει να ασκεί την καλόπιστη κριτική του , όπως απ’ την αρχή την έχει οριοθετήσει, μέσα σε ένα πολιτισμένο πολιτικό περίγραμμα, και θα εστιάσει, από εδώ και πέρα, το βάρος του στη κριτική του ΠΑΣΟΚ. Είναι ότι καλύτερο αυτή την ώρα που η χώρα μας έχει περιέλθει σε αδιέξοδα. Αυτή η κυβέρνηση έχει φτάσει σε κατάσταση ΜΗ αναστρέψιμη. Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται τη κριτική όλων μας, για να ξεκαθαρίσει από τέτοια πρόσωπα και να αποφύγει παρόμοιες καταστάσεις.


Ν.Ζ.

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.