Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ... (?)

Και ξεκάθαρη δεοντολογία και κάποιες αναπάντητες ερωτήσεις . . . προσθέτουμε εμείς . . . (Όπως στο τίτλο σου ξέχασες, κάτι στη παρένθεση)

Εσύ ξέρεις . . . περιμένουμε . . . η δημοσιογραφική "μούγκα" μας ενοχλεί . . .

ΥΣ : εδώ και εδώ ( )

Εμείς στη αξιοπιστία μας ακολουθούμε την ηθική της συνείδησής μας, απαντούμε σε όλους χωρίς αλαζονεία και υπεροψία, καθώς επίσης εφαρμόζουμε και έναν άτυπο κώδικα δεοντολογίας. (αναφέρουμε πηγές)

Ν.Ζ.

Του Γιάννη Παπαγιάννη (pressmme)

Και επειδή ο καθένας ακολουθεί την πορεία του και ο καθένας κρίνεται από τις δικές του δράσεις και πράξεις, εμείς ΔΕΝ επιδοκιμάζουμε τον διορισμό του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου (ο οποίος δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ) στο Νοσοκομείο Νίκαιας. Ο ίδιος άλλωστε δεν έχει κρύψει τις πολιτικές του φιλοδοξίες να νοιώσει στο πετσί του ότι θα είναι ένας από τους αποτυχημένους πολιτευτές με τη Ν.Δ. Ουδεμία, όμως, σχέση είχε με το blog κατά το παρελθόν και ουδεμία σχέση θα έχει και στο μέλλον. Κάποιοι χρειάζονται στα δελτία ειδήσεων για να κάνουν τους σάκους του μποξ και χρησιμοποιούνται σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα. Με τον Αβραμόπουλο, άλλωστε ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες συμπάθειες. Μούφα είναι και έτσι θα παραμείνει...


ΣΧΕΤΙΚΑ από pressmme :

1. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!.

2. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΠΙΝΟΥ!
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.