Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Απεργία πείνας για 24η μέρα ο Θεόδωρος Τενέζος - Camera live απο την Πατησίων

by fox

Στην ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ μέρα της Απεργίας πείνας βρίσκεται ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος, εξω από το κτίριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Πατησίων 70 και Κότσικα.

Στις 960.000 έφτασαν οι επισκέψεις της ζωντανής μετάδοσης της Απεργίας , ενώ οι καθημερινές προβολές της μετάδοσης ξεπέρασαν τις 55000! Δείτε όλα τα στοιχεία για την υπόθεση..

Ανοίξτε την κάμερα απο την Πατησίων σε νέο παράθυρο πατώντας εδώ

O Θεόδωρος Τενέζος που εδώ και 2,5 χρόνια κατήγγειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στην Κυβέρνηση το σκληρό ελληνικό καρτέλ του χάλυβα, που κατέστρεψε την επιχείρησή του, η οποία ήταν πρότυπο ανάπτυξης, διαμαρτύρεται για την προστασία που παρέχουν στο συγκεκριμένο καρτέλ των μεγαλοβιομηχάνων και όχι μόνο.

Αιτήματά του:

AΜΕΣΗ απομάκρυνση των μελών της Επιτροπής πού έχουν μηνυθεί στη δικαιοσύνη για ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Κρίνουν και αποφασίζουν για την καταγγελία του, ενώ είναι ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ!

ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ της συγκάλυψης του καρτέλ και αληθινή πλήρης έρευνα της καταγγελίας του τώρα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των θυμάτων των καρτέλ και μονοπωλίων.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.