Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Τελικά τι γίνετε εκεί στο ΠΑΣΟΚ ;


Ο αρμόδιος σκιώδης υπουργός κύριος χρυσοχοίδης έχει σοβαρότερα θέματα ν’ ασχοληθεί;

Έχουμε γράψει σχετικά και είναι κοινό μυστικό με τι ασχολείται. >>>

Η εκ συμπτώσεως παλιές του επιτυχίες, πια, για την τρομοκρατία και οι καλοπληρωμένες προετοιμασίες του 2004 κοντεύουν να γίνουν οι πολιτικοί του ναρκισσισμοί.
Ε. . . τότε γιατί ο άνθρωπος να μοιράσει το ενδιαφέρον του και με την ανάπτυξη ; . . . σε μια σκιώδη συμμετοχή του, ως παρατηρητής σε ένα υπουργείο που μάλλον ΔΕΝ επιθυμεί ή να εξαναγκαστεί να μπει σε βαθιά και λιμνάζοντα νερά και πιθανόν να αποκτήσει και αντιπάθειες ;


Γιαυτό λοιπόν όπου σταθεί και όπου βρεθεί πρωί ή βράδυ χαριεντίζεται με τους δεξιούς συναδέλφους του στα τηλεπαράθυρα, αλλά με θέματα της αρμοδιότητάς τους που "καίνε" - όπως τα καρτέλ - μάλλον τα αποφεύγει κατά τα φαινόμενα.


Σήμερα διαβάζω στις :

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

" . . . Ολοκληρώνω με μια σύντομη αναφορά σε μια Ερώτηση που έχουν καταθέσει στη Βουλή τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Η Ερώτηση αυτή αφορά την απεργία πείνας ενός επιχειρηματία, ενός μικρού επιχειρηματία του κ. Τενέζου, ο οποίος εδώ και περισσότερο από ένα μήνα βρίσκεται σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού απέναντι σε αυτό που ονομάζει «το καρτέλ του σιδήρου», το ελληνικό καρτέλ του χάλυβα.

Είναι μία Ερώτηση, η οποία απευθύνεται στους υπουργούς Ανάπτυξης και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την οποία επιζητούνται απαντήσεις για τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε σχέση με το συγκεκριμένο καρτέλ, αλλά και βέβαια για τη συγκεκριμένη περίπτωση του απεργού πείνας ο οποίος, προφανώς, μετά από ένα μήνα, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Περιμένουμε υπεύθυνες απαντήσεις από την Πολιτεία. . ."

Την Ερώτηση την έκαναν τελικά τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Μάρκος Μπόλαρης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Βαρβαρίγος ), που ουδεμία σχέση έχουν με τον σκιώδη υπουργό.


Τέλος πάντων, αναγκάστηκε να κάνει δήλωση και ο κ. Παπακωνσταντίνου, αφού ο σκιώδης υπουργός δεν θέλει να ενοχλεί τα καρτέλ και προτιμάει να ξεκουράζεται στον ίσκιο του σκιώδη υπουργείου του, για να χαριεντίζεται επί παντός επιστητού – ως δελφίνος – στα τηλεπαράθυρα…


Τέλος, από τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, που διαβάζω από τις παραπάνω δηλώσεις, ΔΕΝ τέθηκε και κάποια σχετική ερώτηση από δημοσιογράφους, που να δείχνει και το σχετικό ενδιαφέρον τους. (μούγκα ;)


Η υπόθεση αυτή θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το θυμάστε . . .


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.