Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Ο Αντιπρόεδρος του Ν.ΙΝΚΑ μίλησε με το Απεργό Πείνας.


Ο Αντιπρόεδρος του Ν.ΙΝΚΑ κ. Δημήτρης Καραμήτσας, δικηγόρος, παρακολουθεί από ημέρες τώρα, σχεδόν καθημερινά, τη κατάσταση του Απεργού Πείνας. Ο Απεργός πείνας κ Θ.Τενέζος του έχει ήδη δώσει σε αντίγραφα πλήρη φάκελο με τους ισχυρισμούς του.

Ο "Στοχασμός-Πολιτική" ήταν εκεί και ζήτησε από τον κ. Αντιπρόεδρο μία αρχική τοποθέτηση. Το ερώτημα ήταν απλό : Τι οδήγησε αυτόν τον άνθρωπο σε αυτή του την ενέργεια ;

Είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτή η ενέργεια του απεργού πείνας. Έχει επί 24ώρου βάσεως κάμερα για ζωντανή αναμετάδοση. Έτσι εξασφαλίζει την ποιοτική διεξαγωγή της διαμαρτυρίας του χωρίς να υπάρξει αμφισβήτηση από κανέναν.

Η συνομιλία και το αρχικό ερώτημα μας διακόπηκε από μία περαστική κυρία, η οποία προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποθαρρύνει τον απεργό πείνας.
Στη συνέχεια ακολούθησαν και κάποια διευκρινιστικά ερωτήματα τα οποία απαντήθηκαν.

Το βιντεοσκοπημένο αυτό υλικό είναι μοναδικό και αναπαράγεται για πρώτη φορά από τον ιστοχώρο μας. Το υλικό αυτό, όπως και τα άλλα που ανεβάζουμε, είναι αμοντάριστα και χωρίς κάποιου άλλου είδους τεχνική επεξεργασία.
ΝΖ
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.