Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ο Σκοπευτικός Όμιλος κατάφερε να πάρει άδεια λειτουργίας . . .


Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ !...
Μπορεί να έπαιξε στην επικαιρότητα ως ειδήμων στο ν΄ αλλάζει το φύλο στους νομπελίστες, αλλά ο περί ου ο λόγος, υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Μπούρας, έχει κι άλλες …χάρες !
Στη φωτογραφία από την Εφημερίδα Νέοι Στοχοι της 12.5.2005 καμαρώστε τον, στο Σκοπευτήριο "Ο Πάρνης" που βρίσκεται στον εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.΄Οπως αναγράφεται και στο κείμενο, ο Σκοπευτικός Όμιλος κατάφερε να πάρει άδεια λειτουργίας, με τη βοήθεια του κ. Μπούρα !
Αλλά γιατί χρειαζόταν η βοήθεια του βουλευτή, τότε κα νυν υφυπουργού, για να δοθεί η άδεια ; Μα γιατί η περιοχή ανήκει στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, που προστατεύεται από το πρόγραμμα Natura 2000 και πολύ πρόσφατα και από το Προεδρικό διάταγμα περί Προστασίας του Εθνικού Δρυμού 366/24.7.2007.

Κι όμως, ακόμα και σήμερα, το Σκοπευτήριο του Μπούρα λειτουργεί, αφού η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να χορηγεί άδεια, ενώ σύμφωνα με το Προεδρικό διάταγμα για την Πάρνηθα δεν θα έπρεπε ! Φυσικά δεν έχει γίνει καμιά μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων…

Κρυφό ταλέντο, λοιπόν, ο κ. Μπούρας μας, όπως …αδέκαστος αξιολογητής και ο πρωθυπουργός μας, ο οποίος εξετίμησε, πρόσφατα, τις επιδόσεις του και τη συμβολή του στην παραβίαση των νομοθετικών κανόνων και πλαισίων, και τον επιβράβευσε, κάνοντάς τον μέλος του υπουργικού συμβουλίου…
Και εις ανώτερα και οι δυο !...
(Λογοπλοκίες)
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.