Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Συμπαράσταση στον Απεργό Πείνας, Θ. Τενέζο, εκ μέρους της Σ.Α.Ε .


From: sae@otenet.gr
To: tenezos@hotmail.com
Subject:
Date: Tue, 10 Mar 2009 09:14:39 +0200

Αγαπητέ φίλε και συναγωνιστή Θεόδωρε,

Παρακολουθούμε καθημερινά την αγωνιστική σου προσπάθεια για να αναδείξεις το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει από την σχέση Επιτροπής Ανταγωνισμού
και Καρτέλ.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι η προσπάθεια σου αυτή δεν είναι απλώς αξιέπαινη, αλλά άξια προς μίμηση με δεδομένο ότι η αναλγησία ορισμένων δομών δεν νιώθει τίποτε άλλο παρά μόνο το πολιτικό κόστος που υφίσταται από σοβαρές αγωνιστικές κινητοποιήσεις όπως είναι και η δικιά σου αυτή τη στιγμή.

Λόγω σοβαρών προβλημάτων που τρέχουν στον χώρο καθημερινά δεν έχουμε αξιωθεί να σε επισκεφτούμε, αναγνωρίζοντας βέβαια την ευθύνη μας γι' αυτό.
Θέλουμε όμως να γνωρίζεις ότι όλες οι ομοσπονδίες αλιευτικών συλλόγων της χώρας, οι οποίες είναι σε μόνιμη μάχη με τα καρτέλ της αλιείας, στηρίζουν τον αγώνα σου και συμπαρίστανται στην προσπάθειά σου μεταφέροντας το μήνυμά σου σε κάθε γωνιά της χώρας.

Καλή δύναμη, καλό κουράγιο και να ξέρεις ότι εκείνο που έχει σημασία είναι η ενημέρωση των απλών ανθρώπων.

Με πραγματικούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Εκ μέρους της Σ.Α.Ε
Ο πρόεδρος του Δ.Σ
Κοτσόργιος Δημήτριος

Hellenic Fishermen Confederation (HFC) President : Κotsorgios Dimitrios

Address: ICHTHIOSKALA MESSOLONGHI 30200- MESSOLONGHI- GREECE

Tel.- Fax : 003 26310 26791 e- mail: sae@otenet.gr

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.