Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Κι όμως, συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν της δεξιάς! Μάλιστα στην «ευαίσθητη» εθνική (;) υπηρεσία…

…στην οποία προΐσταται ένας «καθηγητής» συνταγματικού (ή παρακρατικού;) δικαίου!
Στην ΚΥΠ (αρέσκονται να την αποκαλούν ΕΥΠ), έγιναν -όπως έγιναν- συνδικαλιστικές εκλογές στις 26 Φλεβάρη!
Τα αποτελέσματα;
Οι κάλπες «φυλάσσονται» στα γραφεία της ΚΥΠ, από αστυνομικούς της ΚΥΠ και διεξάγονται δικανικοί αγώνες με τη συμμετοχή αξιόλογων νομικών…
Πως έχουν τα πράγματα…
Την Πέμπτη 26 Φλεβάρη ψήφισαν οι υπάλληλοι της ΕΥΠ.
Εναντίον της αξιοπιστίας εκλογικού τμήματος «εκτός Ελλάδας» (sic!), κατατέθηκε ένσταση από τους προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ συνδικαλιστές, που έγινε δεκτή από την Εφορευτική Επιτροπή και τον δικαστικό αντιπρόσωπο.
Ο «παντός καιρού συνδικαλιστής», όργανο της σημερινής διοίκησης της ΚΥΠ, προσέφυγε στα δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα και αίτημα προσωρινής διαταγής, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ η κάλπη!
Σήμερα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των «συνδικαλιστών» της ηγεσίας της ΕΥΠ και δικαίωσε τους συνδικαλιστές που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, την Εφορευτική Επιτροπή και τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο! ¨εστι, μάλλον ανοίγει αύριο η κάλπη (αν μπορεί να είναι κάλπη κι αν δεν είναι κάτι σαν το '61...)
Επί 15 ημέρες την κάλπη «φυλάσσουν» 24 ώρες το 24ωρο, 3 αστυνομικοί σε 8ωρη βάρδια, τους οποίους έχει αναθέσει αυτό το "δημοκρατικό" καθήκον η ηγεσία της ΚΥΠ κι όχι κάποιο δικαστήριο... (κι αυτούς τους πληρώνει ο ελληνικός λαός…)!
Στους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ, που διαμαρτύρονται γι’ αυτές τις «νέες» θεσμικές καινοτομίες διασφάλισης των συνδικαλιστικών ελευθεριών (άραγε τις εμπνεύστηκε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου προϊστάμενος υπουργός κ. Παυλόπουλος;), απαγορεύουν να κάνουν τις δικές τους βάρδιες διαφύλαξης της κάλπης μαζί με τους αστυνομικούς… αλλά αυτοί -έστω έξω από την πόρτα- κάνουν τις δικές τους βάρδιες… και το πιο συνταρακτικό, με την βοήθεια νεοδημοκρατών υπαλλήλων που δεν έχουν καμία σχέση με το χουντικό παρελθόν, αλλά και παρόν, αυτού του αμαρτωλού ευαγούς ιδρύματος-παραρτήματος…
Το αυριανό αποτέλεσμα της "κάλπης"; Νομίζουμε αυτονόητο!
Καλά, λίγο ντροπή δεν υπάρχει σ’ αυτόν τον τόπο;
Τι αποτέλεσμα μπορεί να βγάλει μια κάλπη που φυλάσσεται 15 ημέρες από αστυνομικούς, που εκτελούν εντολή της ηγεσίας της ΚΥΠ κι όχι των Δικαστικών Αντιπροσώπων;
Ο κ. Παυλόπουλος δεν ντρέπεται γι’ αυτή την κατάντια των θεσμών, σε μια υπηρεσία που είναι πολιτικός προϊστάμενος;
Η ΑΔΕΔΥ δεν θα έπρεπε να υπερασπιστεί στοιχειώδεις ελευθερίες πολιτικών υπαλλήλων;
Φυσικά και δεν είναι χούντα…
Τι είναι;
Για την "ιστορία"...
- «Συνδικαλιστής» παντός καιρού και όλων των κομμάτων; Μόνον στο παράρτημα της Cia στην Αθήνα!
- Πας μη αμερικανοτσολιάς, τρομοκράτης… Οι “δημοκράτες” ΚΥΠατζήδες τι γνωρίζουν;- Με τόσο «εθνικό έργο» να μην πάρουν κι αυτοί ένα επιδοματάκι; Άξιος ο μισθός του παρακράτους!
- Απαιτείται η άμεση διερεύνηση ύποπτων μεθοδεύσεων ΕΥΠ και Εισαγγελίας Εφετών που παραβιάζουν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα Ελλήνων πολιτών με ασυνήθιστα υπερβολικό αριθμό αναιτιολόγητων αιτήσεων παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων το τελευταίο χρονικό διάστημα (ΠΑΣΟΚ, 17 Δεκέμβρη 2008)
- Η ΚΥΠ "απάντησε" στον Αλαβάνο, αλλά όχι ακόμη στην ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.