Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

7ο Διεθνές Συνέδριο για το «Δικαίωμα στην Επιστροφή»

Το «Κέντρο Επιστροφής των Παλαιστινίων» (Palestinian Return Centre), η «Γενική Γραμματεία των Παλαιστινίων της Ευρώπης», και ο «Σύλλογος Παλαιστινίων Ιταλίας» συνδιοργανώνουν το 7ο Διεθνές Συνέδριο για το «Δικαίωμα στην Επιστροφή» στο Μιλάνο της Ιταλίας, στις 2 Μάη 2009 – Στάδιο Palalido.
Το θέμα του φετινού Διεθνούς Συνεδρίου είναι: «Η Επιστροφή είναι Δικαίωμα: δεν θα υπάρξουν ούτε πληρεξούσια, ούτε παραχωρημένα δικαιώματα» (Il Ritorno è un diritto: non ci saranno né deleghe né concessioni).

Ανάμεσα στους ομιλητές του Διεθνούς Συνεδρίου θα είναι ο π. Atallah Hannah, Αρχιμανδρίτης της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Γάζα, ο π. Manuel Musallam, της Καθολικής Εκκλησίας της Γάζας, ο συγγραφέας και πανεπιστημιακός Walid Saif, ο πρόεδρος των Παλαιστινίων Μηχανικών Osama El-Essawi, ο Abdel Bari Atwan, διευθυντής της εφημερίδας του Λονδίνου “Al-Quds”.
Μεγάλη θα είναι η συμμετοχή από πολιτικές προσωπικότητες της Ευρώπης, αλλά και από Έλληνες βουλευτές.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.