Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Σφάζονται τα ...δελφινάκια!

Γενικεύεται ο πόλεμος στη ΝΔ....

Ο Στυλιανίδης χρεώνει (κυρίως) στον Λυκουρέντζο τη διαρροή για το χλιδάτο ταξίδι στο Παρίσι. Όλο το παρασκήνιο
.
Από τον Ακη Σκαρφή (PRESS-GR)
.
Η αποκάλυψη για το χλιδάτο ταξίδι του Ευρ. Στυλιανίδη, όταν ήταν υπουργός Παιδείας, στο Παρίσι με χρήματα του υπουργείου όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος (διαβάστε εδώ), έχει κάνει άνω κάτω τη ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Ευρ. Στυλιανίδης χρεώνει τη διαρροή των σχετικών εγγράφων στη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Όχι τόσο στον υπουργό Άρη Σπηλιωτόπουλο -με τον οποίο πάντως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις- όσο στον υφυπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο. Οι δύο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά όταν ήταν ο Στυλιανίδης υπουργός Παιδείας.
Ο Στυλιανίδης ήταν άλλωστε αυτός που απέτρεψε τον (κουμπάρο του) Καραμανλή και από το να κάνει τον Λυκουρέντζο γραμματέα της ΝΔ (αντί του Ζαγορίτη) όταν μπήκε στην κυβέρνηση ο Μεϊμαράκης. Κι αυτό ο Λυκουρέντζος δεν το "ξέχασε".
Εξάλλου, όντας πολύ καιρό στο υπουργείο Παιδείας ως υφυπουργός, ο Α. Λυκουρέντζος μπορούσε να έχει πρόσβαση σε όλα τα σχετικά στοιχεία.
Είτε έχει δίκιο είτε όχι ο Στυλιανίδης να χρεώνει τη...
διαρροή στους Άρη ή (και) Λυκουρέντζο, το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στους καραμανλικούς "νεοδελφίνους". Γιατί και οι τρεις θέλουν να παίξουν ρόλο σε επίπεδο ηγεσίας όταν "φύγει από τη μέση" η γενιά των σημερινών δελφίνων (Ντόρα, Σαμαράς κλπ). Γι' αυτό και "σφάζονται" από τώρα...


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.