Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Ο Νταβέλης και οι πρώην Τσάροι της Οικονομίας . . .

"ΠΡΑΣΙΝΟΙ" & "ΜΠΛΕ"....ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ;
Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

ΕΡΩΤΗΣΗ......

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η "ΣΗΜΑΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΠΛΗΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ 2004........ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ"??? ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ "ΚΡΑΔΑΙΝΑΝ"...ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ "ΥΠΗΡΞΕ"????



ΑΠΑΝΤΗΣΗ:


ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ .....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ "ΟΡΓΙΟ" ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ......Ο ΤΟΤΕ ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ?????????????????????


ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ??????

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ...ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΘΕΑ!!!!


ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ!!!!!


ΣΧΟΛΙΟ: Όταν βγαίνει ο Νταβέλης από το Λημέρι του κάτι σημαντικό έχει να μας πει.
Ευελπιστώ σε 15 μέρες να έχουμε νεώτερα . . . και υποθέτω μετά από 15 ημέρες για να αφήσει προφανώς κάποιους να φάνε τον οβελία ήσυχοι . . . μετά βλέπουμε πάλι . . .
ΝΖ

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.