Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Γιατί δεν προχωρούν ορισμένα "ζητήματα"; η ευθύνη σαφώς ΔΕΝ ανήκει στις Παλαιστινιακές οργανώσεις που έχουν πλήρη ΣΥΜΦΩΝΙΑ και ΤΑΥΤΙΣΗ!

(κλικ για μεγέθυνση)
σας αποστέλλω την αφίσσα που έφτιαξα σε συνεργασία με τον κ. Αντώνη Καρρά και τον φίλο μου Αλέκο Στάμου (Αlzap) τις πρώτες μέρες του Γενάρη. Αυτό, επειδή είδα ορισμένα σχόλια από μερικούς "καλοθελητές" για Ισραηλινά λόμπυ και όψιμες παλαιστινιακές ευαισθησίες.

Υ.Γ. παρακαλώ όταν θα αναρτήσετε -αν το θελήσετε- την αφίσα, ΜΗΝ αναφέρετε εμένα. Δεν συντρέχει λόγος αναφοράς και δε θα το ήθελα.
Απλώς, εκνευρίστηκα με ορισμένους που αμφισβητούν την ανθρώπινη πλευρά ενός ανθρώπου -ακόμη κι αν πρόκειται για πολιτικό- βλέποντας μόνο την κομματική του ταυτότητα για να τον (επί)κρίνουν.
Με εκτίμησηΤ...

(Η άποψή μου δεν συμφωνεί με τα γραφόμενά σας πάντοτε, ούτε με την γωνία θεώρησής σας. Αυτό όμως δε θα με κάνει να μην σας σέβομαι και να σας εκτιμώ για τα περισσότερα που γράφετε)

* Για την «ιστορία»… κι όχι άσχετο...
Η αφίσα έχει αναρτηθεί από το ιστολόγιο μας την πρώτη ημέρα που βγήκε από το τυπογραφείο (μας την έδωσε στη διαδήλωση για τη Γάζα, μπροστά στην πρεσβεία των ναζί, ο σ. Καρράς).

Επιπροσθέτως, αυτό το blog ανάρτησε για την αποστολή στη Γάζα, όχι μόνον όσα κείμενα και ηχητικά αναρτήθηκαν στην
επίσημη ιστοσελίδα της Αποστολής, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον βουλευτή Ηλία Καρανίκα, που συμμετείχε στην Αποστολή.

Επιπροσθέτως… ποτέ δεν κρίναμε, ή σχολιάσαμε κινήσεις κομμάτων, φορέων, προσώπων, που βοηθούν την Παλαιστινιακή υπόθεση σύμφωνα με τις δικές τους ιδέες. Μάλιστα αποφύγαμε να κάνουμε σχολιασμούς ακόμη και σ’ αυτούς που συντάσσονται με τους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Κι αυτό, για να μην δοθεί η αφορμή στους προσκυνημένους να διατηρήσουν επιρροές στον Παλαιστινιακό λαό. Κι επειδή μας «
γρατζουνάει» το κείμενό σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι διαθέτουμε ΟΛΑ τα σχετικά ντοκουμέντα (ηχητικά, γραπτά και βίντεο), που διατρανώνουν τις κοινές θέσεις ΟΛΩΝ (προσέξτε: ΟΛΩΝ) των Παλαιστινιακών οργανώσεων-κομμάτων, για Αντίσταση εναντίον του ενδοτισμού (δυστυχώς υπάρχει κι αυτή η πληγή σε ορισμένους που εμφανίζονται ως ηγέτες).

Τώρα, γιατί δεν προχωρούν ορισμένα "ζητήματα" η ευθύνη δεν ανήκει στις Παλαιστινιακές οργανώσεις που έχουν πλήρη ΣΥΜΦΩΝΙΑ και ΤΑΥΤΙΣΗ!
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.