Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Έκαναν τους Κινέζους … στο MEGA

Επικοινωνιακή αντεπίθεση προσπάθησε να κάνει χθες το βράδυ η ΝΔ, παίζοντας με την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Έτσι στο τηλεοπτικό δελτίο του ALTER έκανε την εμφάνιση του ο γιος του ταχυδρόμου, Θόδωρος Ρουσόπουλος και στο MEGA ο ειδήμων του life style, Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι οποίοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα τα έριξαν στην αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πάει στις Ευρωεκλογές με σημαία τα σκάνδαλα! Έλεος, για δες ποιοι μιλάνε.

Το κακό βέβαια προέρχεται από το MEGA, καθώς εκεί στο ALTER η σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο είναι πολλών ετών και φυσιολογικά θα υπήρχε μια αλληλεγγύη. Στο κανάλι όμως του ΔΟΛ, έκαναν στην κυριολεξία τους … Κινέζους! Κι αυτό γιατί κανείς από τους δημοσιογράφους – σχολιαστές δεν ανέφερε το παραμικρό για το χλιδάτο ταξίδι του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Παρίσι με τα λεφτά των φορολογουμένων πολιτών. Σαν να μην έγινε ποτέ!!! Και ο Σκανδαλίδης;;; Μια από τα ίδια. Και μετά τα ρίχνουμε ή κριτικάρουμε την στάση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πεταλωτή, στο να μην υπογράψει την ερώτηση των 13 συναδέλφων του για τα πεπραγμένα της ΕΑΣ Ροδόπης.

Διαβάστε σχετικά:



==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.