Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Κύκλος διαλόγου: "Οικονομία: Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από την κρίση"

Την Κυριακή 05/04/09 στο ξενοδοχείο Νατάσα πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Επιμόρφωσης Ξάνθης, κύκλος διαλόγου με θέμα: "Οικονομία: Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από την κρίση". Η διαδικασία υποστηρίχθηκε με την παρουσία εκλεκτών φίλων η επαγγελματική και κοινωνική δράση των οποίων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στα πλαίσια της οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε αφενός στον προσδιορισμό των συνιστωσών της οικονομικής κρίσης σε εθνικό επίπεδο και αφετέρου στην ανάδειξη πολιτικών για την τόνωση της αγοράς και του επιχειρηματικού κλίματος.

Από την πλευρά του το συμβούλιο επιμόρφωσης δεσμεύεται για την περαιτέρω επεξεργασία των θέσεων και των προτάσεων που καταγράφηκαν και την προσήλωσή μας στην ανάληψη πρωτοβουλιών που να ενδυναμώνουν τη φωνή της κοινωνίας στα πλαίσια του πολιτικού διαλόγου.

Συμβούλιο Επιμόρφωσης Νομού Ξάνθης
email: epimxan@gmail.com
Φωτογραφίες από τον κύκλο Διαλόγου
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.