Σάββατο 18 Απριλίου 2009

ΓΑΠ: «Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε πλήρως στην κριτική που είχαμε ασκήσει όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε το πρόγραμμα»

"Το έλλειμμα έχει εκτιναχθεί"

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας κα Λούκα Κατσέλη, σχετικά με τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος επιβεβαιώνει τις προβλέψεις που είχαμε κάνει ήδη από τις αρχές του χρόνου. Η ύφεση, η έκρηξη της ανεργίας και η δημοσιονομική εκτροπή δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με αποσπασματικά μέτρα, που ρίχνουν τα βάρη στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, οι οποίοι στηρίζουν την αγορά.

Ο τόπος χρειάζεται μια αξιόπιστη κυβέρνηση, που θα έχει τη βούληση να στηρίξει την πραγματική οικονομία, να διοχετεύσει την απαραίτητη ρευστότητα στην αγορά, να προωθήσει τις επενδύσεις, να στηρίξει την αγοραστική δύναμη των μεσαίων και χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων και να εξαλείψει την κακοδιαχείριση και την φοροδιαφυγή».

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας η κα Κατσέλη σημείωσε ότι «η κυβέρνηση "κατάφερε" να φέρει την ελληνική οικονομία στα χάλια που την παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 1993, επίσης από κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας», και πρόσθεσε πως «χρέος μας είναι, με τις προτάσεις μας, να μην αφήσουμε τον τόπο να βουλιάξει. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Παπαθανασίου».

Διαβάστε επίσης τη συνέχεια από το ana-mpa, με τα παρακάτω θέματα :
"Πιθανές οι διπλές εκλογές" - Για το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
"Να μην παραγραφούν υποθέσεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα"
Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου - Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου



==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.