Σάββατο 30 Μαΐου 2009

-Γιώργο Παπανδρέου, γιατί σιωπάς; Πως επιτρέπεις στον 53χρονο, να εξευτελίζει τη χώρα και τους θεσμούς με την συγκάλυψη του σκανδάλου της Siemens;

-Γιώργο Παπανδρέου, δεν μπορείς να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, όταν οι εμπλεκόμενοι της Siemens ξεφτιλίζουν τους Ελληνες πολίτες...














ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΑΛΛΟΠΑΚΗΔΕΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ -ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ. ΑΔΡΑΞΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ!


-Γιώργο Παπανδρέου, γιατί σιωπάς;
Πως επιτρέπεις στον 53χρονο, να εξευτελίζει τη χώρα και τους θεσμούς με την συγκάλυψη του σκανδάλου της Siemens; Οφείλεις να ζητήσεις εδω και τώρα την παραίτηση του πρωθυπουργού και να δώσεις αμέσως συνέντευξη τύπου.
Είναι αλήθεια οτι η νομική αμερικανική εταιρία Debevoice and Plimpton, είχε εντοπίσει μίζες σε 7 γαλάζιους υπουργούς;

Ξεφτίλισαν κι άλλο το ξεφτιλισμένο Ελληνικό κράτος, οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Siemens-φεύγουν ένας ένας στη Γερμανία!


"θα μας κλάσετε μια μάντρα απίδια...", λένε στο ξεφτιλισμένο Ελληνικό κράτος οι εμπλεκόμενοι της Μίζενς και φεύγουν στη Γερμανία.
-Γιώργο Παπανδρέου, πάρε θέση και δώσε τώρα έκτακτη συνέντευξη τύπου για την Ζίμενς!


Ξεφτίλισαν την Δικαιοσύνη και το Ελληνικό κράτος στο σύνολό του, οι εμπλεκόμενοι στη Siemens.
Ξεφτίλισαν επίσης τη κυβέρνηση του 53χρονου. Είναι ταπεινωτική αυτή η συμπεριφορά για τον Έλληνα πολίτη, που τον τραβολογούν στα δικαστήρια για μία κλίση η για μια ακάλυπτη επιταγή!
Μετά τον Χριστοφοράκο κι ο Καράβελας- διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας-τους είπε "θα μου κλάσετε μια μάντρα απίδια..." κι έφυγε στη Γερμανία, αφήνοντας τον Ζαγοριανό να τα βγάλει πέρα με τον Τσοβόλα.
-Γιώργο Παπανδρέου, πάρε θέση. Δεν μπορείς να κρατάς αυτό το τεράστιο θέμα, τόσο χαμηλά!
Διαφυγή Χρ. Καραβέλα στη Γερμανία
Στο Μόναχο, όπου και αναμένεται να κάνει χρήση των όρων της γερμανικής νομοθεσίας, διέφυγε το πρώην στέλεχος της Siemens Ελλάς, Χρήστος Καραβέλας.

Ο κ. Καραβέλας, ο οποίος κατηγορείται για το σκέλος της υπόθεσης που αφορά στη σύμβαση για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, επρόκειτο να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, μαζί με τον Ηλία Γεωργίου, επίσης στέλεχος της εταιρίας.

Ωστόσο, αντί να εμφανιστεί στον ανακριτή, το πρώην στέλεχος διέφυγε στη Γερμανία, όπου έχει ζητήσει τη νομική βοήθεια μεγάλου δικηγορικού γραφείου, που ειδικεύεται στην υπόθεση Siemens.

Ως αποτέλεσμα, ο κατηγορούμενος δεν θα δικαστεί αν δεν επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς τα αδικήματα τα οποία του αποδίδονται αφορούν στην περίοδο 1997 – 1999, και άρα με βάση τη γερμανική νομοθεσία θεωρούνται παραγεγραμμένα και δεν εφαρμόζεται ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου, με αυτή την εξέλιξη ουσιαστικά καταρρέει η ανάκριση για την υπόθεση, γιατί τα δύο πρόσωπα – κλειδιά βρίσκονται πλέον στη Γερμανία και δεν μπορούν να εξεταστούν από την ελληνική δικαιοσύνη.

Μάλιστα, ο κ. Τέλλογλου κάνει λόγο για σοβαρές πολιτικές και δικαστικές παραλείψεις για αυτή την εξέλιξη, επιρρίπτοντας ευθύνες στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά.

Προθεσμία για Σκαρπέλη

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 15 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε από τον τέταρτο ειδικό ανακριτή κ. Ζαγοριανό, ο πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Γιώργος Σκαρπέλης, που κατηγορείται για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στην υπόθεση της Siemens.

Ο κ. Σκαρπέλης νωρίτερα, δήλωσε στον ανακριτή ότι επιθυμεί να διορίσει συνήγορό του τον κ. Δημήτρη Τσοβόλα, λόγω του γεγονότος ότι οι μέχρι τώρα συνήγοροί του Γιάννης Μαντζουράνης και Νίκος Ανδρουλάκης εμμένουν στη δήλωση αδυναμίας παράστασης λόγω δικονομικών παραβάσεων του ανακριτή, όπως υποστήριζαν, που είχαν δηλώσει στις 20 Μαΐου.

Ο κ. Τσοβόλας απεδέχθη το διορισμό του και ζήτησε την προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να μελετήσει την ογκοδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, για την υπόθεση της σύμβασης ψηφιοποίησης των κέντρων του ΟΤΕ με τη Siemens.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσοβόλας, ο ανακριτής συμφώνησε να του παραδώσει όλα τα έγγραφα της δικογραφίας που αφορούν τον εντολέα του.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δυο προηγούμενοι δικηγόροι είχαν δηλώσει αδυναμία παράστασης μεταξύ άλλων και για το γεγονός ότι ο ανακριτής δεν τους είχε δώσει όλα τα έγγραφα της υπόθεσης.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_29/05/2009_281956

Αγαπητέ 53χρονε, γιατί άφησες τον Χριστοφοράκο, να φύγει απο τη χώρα;


-Αγαπητέ 53χρονε,
μας λες οτι δεν ανέχεσαι μύγα στο σπαθί σου, σε πιστέψαμε. Κοτζάμ Χριστοφοράκο όμως, γιατί τον άφησες να φύγει; Γιατί τόσους μήνες, δεν τον είχες συλλάβει ώστε να ξεράσει τα ονόματα των Πασόκων, μια και όπως μας διαβεβαιώνεις, δεν τάπιασαν Νεοδημοκράτες.
Και δεν μας λες αγαπητέ 53χρονε, πως είσαι σε θέση να γνωρίζεις, αν τάπιασε κάποιος υπουργός σου; Εδω χρειάστηκες 4 χρόνια να πάρεις χαμπάρι το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, όπως ισχυρίστηκες. Πλάκα μας κάνεις 53χρονε;
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.