Σάββατο 30 Μαΐου 2009


ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!...

Ανατρέξαμε στο αρχείο μας. Τα κατεβάσαμε όλα. Από την μεταπολίτευση και μετά δεν υπήρξε κανένας πολιτικός αρχηγός ο οποίος να έχει αποσύρει συνέντευξη που έδωσε σε μεγάλη εβδομαδιαία εφημερίδα. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!

TΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΨΥΧΑΡΗ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ!

Η σύγκρουση του Γιώργου με τον ΔΟΛ δεν είναι μια απλή πολιτική υπόθεση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ρίχνει τις ευθύνες στον Χρ. Λαμπράκη. Όλοι τα έχουν με τον Ψυχάρη και με τον Πρετεντέρη. Σε αυτούς χρεώνει τον βρώμικο πόλεμο. Ο Παπανδρέου έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο συμβιβασμένος και κουρασμένος Καραμανλής το έκανε ο Παπανδρέου. Εάν πέσει γραμμή από την Ιπποκράτους το καθημερινό Βήμα δεν θα πουλάει ούτε 2.000 φύλλα! Το εβδομαδιαίο θα υποστεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά. Ο Όμιλος Αλαφούζου θα το αναδείξει το θέμα. Ενδιαφέρον θα έχει τι θα κάνει ο Γ. Μπόμπολας και ειδικά ο Θέμος με το Πρώτο Θέμα.

ΣΟΚ ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΕΪΚΟ









Σοκ στο Λαμπρακέϊκο. Ήδη όλα τα επιτελεία των εφημερίδων ενημερώθηκαν και πρώτο θέμα συζήτησης στα γραφεία των Κυριακάτικων εφημερίδων τα οποία κλείνουν τα φύλλα, είναι η απόσυρση της συνέντευξης. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον ΔΟΛ. Τώρα γράφονται κείμενα και ρεπορτάζ στα Κυριακάτικα για το ΟΧΙ του Παπανδρέου. Η κίνηση δημιουργεί ΣΟΚ σε όλο το πολιτικό σκηνικό. Τελειώνει η δυναστεία του ΔΟΛ. Από αύριο θα πέσει γραμμή σε χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να μην αγοράσουν ξανά το Βήμα Βήμα της Κυριακής. Επιτέλους...

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ!

Μεγάλη μαγκιά του Γιώργου Παπανδρέου. Ατελείωτη μαγκιά. Όπως μετέδωσε κατ αποκλεισιτκότητα το Αποκαλυπτικό Δελτίο του Εxtra 3, στις 10 το βράδυ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Νίκος Αθανασάκης τηλεφώνησαν στον Σταύρο Ψυχάρη και απέσυραν την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από χθες το μεσημέρι στο Βήμα της Κυριακής. Επιτέλους, βρέθηκε κάποιος να πει ΟΧΙ στο Λαμπρακέϊκο. Ο Ψυχάρης έβγαλε τη δημοσκόπηση μαϊμου για να φανεί μόλις δημοσιευόταν η συνέντευξη την Κυριακή ότι σέρνει τον Παπανδρέου από τη μύτη. Ο Γιώργος Παπανδρέου ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό. Η κίνηση αυτή του δίνει μεγάλους πόντους για την Κυριακή. Μπράβο του. (πηγή: pressmme)
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.