Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Καλύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου στο debate, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis…

…το ΠΑΣΟΚ προηγείται και στην πρόθεση ψήφου με 4,3% διαφορά!
Πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού, για την παρουσία του στο debate, ήρθε ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1! Δεύτερος ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ τρίτος … και καταϊδρωμένος ο Κώστας Καραμανλής.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, είχε τις περισσότερες θετικές γνώμες, από το κοινό που παρακολούθησε το debate. Οι θετικές ήταν 39% και οι αρνητικές 30%. Αντίθετα ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν 4 μονάδες κάτω από τον Γιώργο Παπανδρέου στις θετικές, ενώ και οι αρνητικές γνώμες για το πρόσωπό του ήταν πολύ μεγαλύτερες και έφταναν στο 43%!
Στην πρόθεση ψήφου, μία εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να προηγείται με 4,3% διαφορά από την ΝΔ. Πιο συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 28,7% η ΝΔ 24,4% το ΚΚΕ 7%, οι Οικολόγοι – Πράσινοι 6%, ενώ ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,6% και ο ΛΑΟΣ με 4,5%!
Δείτε τα στοιχεία της δημοσκόπησης στο βίντεο που ακολουθεί…(piazzadelpopolo)

Σχόλια: Αλήθεια τρίτος και καταλληλότερος γίνεται;

Με το ένα τέταρτο των δημοσκοπήσεων παραμένει ως "δεδηλωμένος" πρωθυπουργός;

Ερώτηση είναι . . . η απάντηση . . . είναι γνωστή!!!

ΝΖ



==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.