Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΡΙΝ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ!

Είναι προφανές ότι το γκάλοπ μαϊμού του Βήματος, στήθηκε για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Στην ηλεκτρονική ανάρτηση του γκάλοπ, η ώρα που δημοσιεύθηκε η δημοσκόπηση είναι 20.18. Το debate άρχισε στις 20.10 (πατήστε κλικ). Παρατηρώντας προσεκτικά σήμερα και πάλι το debate, μέχρι τις 20.18 είχαν ερωτηθεί και απαντήσει μόνο οι Κώστας Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου, γιατί αφαιρώντας τα εισαγωγικά της Χούκλη, οι ερωτήσεις ξεκίνησαν στις 20.14. Απίθανα πράγματα με την Πρετεντεροφυλλάδα. Έφτιαξαν και δημοσίευσαν δημοσκόπηση χωρίς να έχουν ερωτηθεί και απαντήσει όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα!

ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Πολύ περίεργες οι εξηγήσεις του προϊσταμένου του τμήματος ερευνών της Kapa Research Γ. Γεωργιάδη για τη δημοσκόπηση μαϊμού του Βήματος. Συνομιλώντας με την Κάτια Μακρή και τον Γιώργο Χουδαλάκη στον αέρα του Real fm, είπε ότι "η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 9.30 μέχρι το τέλος του debate (10.15 μμ), αλλά και μερικά λεπτά αργότερα. Εάν είναι έτσι πως είναι δυνατόν στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Βήματος η ανάρτηση να έγινε στις 8.18 το βράδυ; Βρωμάει από μακριά αυτή η δημοσκόπηση. Βρωμάει πολύ...
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.